В тази връзка, СК на акция е към 3,50 консолидирано...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Ако има сделка няма как да минем без увеличение на капитала за такава голяма сума и то за банка. Цената е 80 милиона лева и според мен поне половината ще е от нов капитал. Знаем на колко беше последното увеличение та имаме отправна точка за разсъждение.
Не е препоръка!
Нема да мисли шашми как да купи акциите на ромите....
За да не ви досаждам ,шА го кажа голям удар за днешните продали .....
Ама тук и във Фармата страха не е на особен почит а Верата в Месията и играете малко Матрософци ,което в даден момент се наказва....
Да не забравяме че Доверие рядко печели от работа...
Не е препоръка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеА финансиране от къде, холдинга не е от печелившите ! Активи имат много, предполагам кредити ще се теглят или ще спретнат увеличение на капитала.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеА финансиране от къде, холдинга не е от печелившите ! Активи имат много, предполагам кредити ще се теглят или ще спретнат увеличение на капитала.
Коментар
-
Ако има сделка ще има свикване на ОСА. В крайна сметка все още преговарят а и има вероятност да не стигнат до сделка, все пак това е трети опит за покупка на банка след неуспешните опити за Токуда и друга молдовска банка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Продава държава, а и от това, което чета, молдовската банкова система е с пословично лоша репутация - пране на пари, източвания и т.н. Иначе, да, откъм коефициенти, тази цена изглежда много ниска дори и спрямо нашите банки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Много евтини тия банки,що така?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение"В края на миналата година холдингът е учредил ново дъщерно дружество - "Доверие инвест", с 5 млн. лв. капитал"
- тази новина странно защо не беше оповестена , а иначе при покупка на 100- 200 акции следва уведомление ?
И още нещо - мисля че при инвестиция/сделка от порядъка на 40 мил.евро даже и на дъщерно дружество би трябвало да има разрешение от ОСА,така както повелява чл.114 на ЗППЦК.
Коментар
-
"В края на миналата година холдингът е учредил ново дъщерно дружество - "Доверие инвест", с 5 млн. лв. капитал"
- тази новина странно защо не беше оповестена , а иначе при покупка на 100- 200 акции следва уведомление ?
И още нещо - мисля че при инвестиция/сделка от порядъка на 40 мил.евро даже и на дъщерно дружество би трябвало да има разрешение от ОСА,така както повелява чл.114 на ЗППЦК.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Статията описва много детайлно ситуацията!
Общо взето Доверие са предварително одобрени да купят банката но все пак сделка все още няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Общо взето Доверие са предварително одобрени да купят банката но все пак сделка все още няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение...да видим и каква е цената на покупката
Регулаторът е издал на контролираната от Огнян Донев компания предварително одобрение за придобиване на 64% дялМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
Коментар