Поглъщането на ДОХ от Софарма би било тъпа идея. По скоро трябва да изкупят медицинските и здравните фирми и да оставят в ДОХ индустриалните. Така ще има капитал в ДОХ а в Софарма ще синергират.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Изненада за теб ,да но за тези дето са я поръчали едва ли
Още ви лъжат по старата школа
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Scottie Pippen,
За мен, акцентът на казаното от Батя не е само дали и какво се чете между редовете. Публичността не е създадена за да има междуредие.!!!! Батя поставя един въпрос за вътрешнярството.!!! За ниската душевно ганювщина! И мисля че е много прав. сложих му два плюса и за двата постинга., Приеми, че За някои хора които са надраснали спекулантьорството не е важно вече да се спечели от играта, но вече е важно да е от фундамент, (за всички е добре) а не от заигравки на маджовци спекуланти нито вътрешняри - това е падение. Не знам дали помниш случат севтополис, но още тогава стана ясно що за светли ореоли витаят над някои икони-мажоритари. Не е необходимо да им се кланяте прекалено
Батя е прав за някои неща в този случай, И не виждам смисъл агитката из събранията на съответния маджовец да се има за нещо по-специално от останалите. Свестен е онзи, който не дискриминира акционерите откъм информация. Не е необходимо да се чувства успял щото да е обграден от спекуланти - както някой нещо подобно изръси по случая севтополис, ... а там най-следващите след него бяха рмд, ромфарм.. и участвалите преди това наивници в увеличение на капитала над цената на отписване
Браво на Батя че казва каквото мисли. Ето затова с него имаме по 32 човека неодобрение. в анкетата на Биг. Както казваше веднъж и Кирето - ние тук на бгб много сме лъгани, )) Затова и не повярвахме на невинните ти похвърляниа, как Айпио-то на градус щяло да бъде ... презаписано., Нещо повече, - след евентуално влизане в софикс очакваме обратно на това което повечето очакват Просто предпочитаме числата )))
без препоръки
помисли и над това дали вътрешар я не е бил само един и той да е самият Донев и само той да е купувал пакетите за които Батя говори.
Звънят по тел и целият пазар не купува доверие само от едно място-създава изход и ликвидност в най големият спек!
не харесвам Донев ХИМ но признавам е голям спекулант и маниполатор!
харесвам тим те за мен са мъже на честа!
и едните и другите уж за фундамента са се вкопчили.,,
колкото до градус поинтересувай се световната банка за колко е искала да запише и дали нямаше да е презаписано....
лека вечер!
а на Батя да не бърза толкова да продава в най големия спек...всеки го е страх мен също!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Батя очевидно си ядосан защото си продал спокойно живота е пред нас и сделки ще има винаги!
на една от предишните срещи зададох следните два въпроса пред всички в кабинета му
ако имаме пари свободни каде да слагаме доверие или Софарма?
продължавате ли да търсите банка за придобиване?
тогава беше преди. Ай Пи о на градус вероятно не си бил защото точно ставаше въпрос за четене между редовете!
дълбоко благодаря за честните отговори тогава на г н Донев!!!
За мен, акцентът на казаното от Батя не е само дали и какво се чете между редовете. Публичността не е създадена за да има междуредие.!!!! Батя поставя един въпрос за вътрешнярството.!!! За ниската душевно ганювщина! И мисля че е много прав. сложих му два плюса и за двата постинга., Приеми, че За някои хора които са надраснали спекулантьорството не е важно вече да се спечели от играта, но вече е важно да е от фундамент, (за всички е добре) а не от заигравки на маджовци спекуланти нито вътрешняри - това е падение. Не знам дали помниш случат севтополис, но още тогава стана ясно що за светли ореоли витаят над някои икони-мажоритари. Не е необходимо да им се кланяте прекалено
Батя е прав за някои неща в този случай, И не виждам смисъл агитката из събранията на съответния маджовец да се има за нещо по-специално от останалите. Свестен е онзи, който не дискриминира акционерите откъм информация. Не е необходимо да се чувства успял щото да е обграден от спекуланти - както някой нещо подобно изръси по случая севтополис, ... а там най-следващите след него бяха рмд, ромфарм.. и участвалите преди това наивници в увеличение на капитала над цената на отписване
Браво на Батя че казва каквото мисли. Ето затова с него имаме по 32 човека неодобрение. в анкетата на Биг. Както казваше веднъж и Кирето - ние тук на бгб много сме лъгани, )) Затова и не повярвахме на невинните ти похвърляниа, как Айпио-то на градус щяло да бъде ... презаписано., Нещо повече, - след евентуално влизане в софикс очакваме обратно на това което повечето очакват Просто предпочитаме числата )))
без препоръки
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова не е очаквана от пазара новина а изненада. Вероятно е приятна изненада, но само времето ще покаже каква е била.
Още ви лъжат по старата школа
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСамо в бг се купува на новина ,днес бе чудесен ден за продажба ,утре на трезва глава ще е късно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобра новина за акционерите, но аз не мога да й се зарадвам напълно и ще ви кажа защо..
Защото на коктейла сред инвеститорските срещи на Софарма и Софарма трейд (на 16.11.2018), когато 7-8 човека се бяха навъртяли с чаша в ръка около Донев и гледаха с жаден поглед, но никой нищо не питаше, аз му зададох въпрос точно за Доверие Холдинг! Попитах го "Г-н Донев, кажете ни нещо за Доверие холд... някаква визия за този холдинг избистри ли се вече, накъде ще се развива, от какво ще печели?!" Тогава Донев се подсмихна и небрежно каза нещо в смисъл че са подреждали къщичката досега, че на ето купихме дела на французите в Бриколаж, и най вече... Праховате ИЗИ са супер, купих на жена ми и е много доволна!!! И разговора се насочи в тоя канал .. колко хубави били, как се пенели и какви петна махали... На мен рязко ми изтъпя, но от уважение към г-н Донев останах да слушам продължението на отговора му и да се правя на заинтригуван от перилните качества на ИЗИ..
И сега !! Ами имам един мнооооого гаден вкус в устата!
Разбира се, не казвам че можеше да ни съобщи за тази сделка.. Ни най малко не си го мисля.. даже е нямал право да ни загатва за нея, но щеше да е постъпи като пич ако беше казал едно: Абе имайте търпение момчета... Предстоят ни хубави неща.. Готвим нещо което ще ви зарадва..
Няма закон или норматив който да му забрани да ни зарадва с нещо такова! Та нали точно заради тези неща, "между редовете", ходим по такива срещи!?
За чий да дайда на следващата ви инвеститорска среща г-н Донев!? За да ми кажете дали ИЗИ пере все така добре ли!?!?!?! Мерси!
на една от предишните срещи зададох следните два въпроса пред всички в кабинета му
ако имаме пари свободни каде да слагаме доверие или Софарма?
продължавате ли да търсите банка за придобиване?
тогава беше преди. Ай Пи о на градус вероятно не си бил защото точно ставаше въпрос за четене между редовете!
дълбоко благодаря за честните отговори тогава на г н Донев!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Сега разбирам и защо така упорито се купуваше на дънна тук последните месеци... Ами просто купувачите са знаели какво правят.. на тях им е било казано каквото трябва за Доверие холд.. докато ние ходихме да бродим по супермаркетите да търсим от къде можем да си купим страхотния перилен феномен - ИЗИ !!!
- 12 Харесвания
Коментар
-
Добра новина за акционерите, но аз не мога да й се зарадвам напълно и ще ви кажа защо..
Защото на коктейла сред инвеститорските срещи на Софарма и Софарма трейд (на 16.11.2018), когато 7-8 човека се бяха навъртяли с чаша в ръка около Донев и гледаха с жаден поглед, но никой нищо не питаше, аз му зададох въпрос точно за Доверие Холдинг! Попитах го "Г-н Донев, кажете ни нещо за Доверие холд... някаква визия за този холдинг избистри ли се вече, накъде ще се развива, от какво ще печели?!" Тогава Донев се подсмихна и небрежно каза нещо в смисъл че са подреждали къщичката досега, че на ето купихме дела на французите в Бриколаж, и най вече... Праховате ИЗИ са супер, купих на жена ми и е много доволна!!! И разговора се насочи в тоя канал .. колко хубави били, как се пенели и какви петна махали... На мен рязко ми изтъпя, но от уважение към г-н Донев останах да слушам продължението на отговора му и да се правя на заинтригуван от перилните качества на ИЗИ..
И сега !! Ами имам един мнооооого гаден вкус в устата!
Разбира се, не казвам че можеше да ни съобщи за тази сделка.. Ни най малко не си го мисля.. даже е нямал право да ни загатва за нея, но щеше да е постъпи като пич ако беше казал едно: Абе имайте търпение момчета... Предстоят ни хубави неща.. Готвим нещо което ще ви зарадва..
Няма закон или норматив който да му забрани да ни зарадва с нещо такова! Та нали точно заради тези неща, "между редовете", ходим по такива срещи!?
За чий да дайда на следващата ви инвеститорска среща г-н Донев!? За да ми кажете дали ИЗИ пере все така добре ли!?!?!?! Мерси!Last edited by Батя; 23.01.2019, 21:57.
- 17 Харесвания
Коментар
-
В тоя ред на мисли за предстоящ "нероденПетко", да направим нещо си та да му скроим люлката..., но за легнал ли да я кроим или за прав Петко, според предходното набиране от пазар...???
-"За да бъде увеличението успешно, трябва да бъдат записани 49,98% от предложените 9 463 576 акции, или точно 4 730 000 акции. Една акция може да бъде записана с 1,48 права, тоест трябва да бъдат използвани общо 7 000 400 права. Емисионната цена на акция е 1,48 лв."
...някак си ми иде да ви питам ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Това се случи предният път през 2017!
https://www.investor.bg/novini-i-ana...-banka-252699/
Холдингът съобщи, че е получил предварително писмено разрешение от Националната банка на Молдова за придобиване на значителен дял в размер над 50% от капитала на B.C. Victoriabank S.A. – банка, регистрирана на територията на Молдова.
"Бяха проведени преговори с потенциален продавач за закупуване на 50,01% от капитала на банката. Не беше постигната договорка относно параметрите на сделката, поради което „Доверие обединен холдинг“ АД АД обяви, че прекратява преговорите и се отказва от намерението си за реализиране на посочената инвестиция", се казва в съобщението.
Така че няма нищо сигурно докато не подпишат договор!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
По принцип ако нямаш предварително споразумение не искаш разрешение от централната банка ....да видим влязох на 1.68 средно ще гледам мача
https://www.investor.bg/novini-i-ana...-banka-252699/
Холдингът съобщи, че е получил предварително писмено разрешение от Националната банка на Молдова за придобиване на значителен дял в размер над 50% от капитала на B.C. Victoriabank S.A. – банка, регистрирана на територията на Молдова.
"Бяха проведени преговори с потенциален продавач за закупуване на 50,01% от капитала на банката. Не беше постигната договорка относно параметрите на сделката, поради което „Доверие обединен холдинг“ АД АД обяви, че прекратява преговорите и се отказва от намерението си за реализиране на посочената инвестиция", се казва в съобщението.
Така че няма нищо сигурно докато не подпишат договор!
Коментар
Коментар