Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Леко странно че няма търговия на пакети все още а само цацата е на бида и аска от месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
За какво ли.. ами за големи печалби примерно
Погледни какви печалби е правила тази банка. Ако и при новия собственик се запазят... Това добре би отговорило на въпроса ми "Накъде ще се развива холдинга, от какво ще вади печалба за акционерите си?". На който г-н Донев при срещата ни в средата на Ноември реши да не ми отговаря коректно.. Явно просто искаше да купува спокойно акции преди да излезе новината
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗа какво ли им е?
Дъщерното дружество на Доверие – обединен холдинг АД, Доверие – инвест ЕАД, сключи предварителен договор за покупка на 63,8865% от капитала на B.C. Moldindconbank S.A.
Подписването на предварителния договор с Правителството на Република Молдова чрез молдовската Агенция за държавна собственост дава началото на процедура, в която „Доверие – инвест“ ЕАД е оправомощено да участва в публичен търг за закупуване на пакет акции от капитала на Moldindconbank S.A. в размер на 3 173 751 акции или 63,8865% от капитала с начална цена 239,5 молдовски леи за акция или общо 760 113 364,5 млдовски леи или 76 614 349 лева по настоящия курс. Към тази цена ще бъдат прибавени и разходите по придобиването на акциите.
Коментар
-
Дъщерното дружество на Доверие – обединен холдинг АД, Доверие – инвест ЕАД, сключи предварителен договор за покупка на 63,8865% от капитала на B.C. Moldindconbank S.A.
Погледни какви печалби е правила тази банка. Ако и при новия собственик се запазят... Това добре би отговорило на въпроса ми "Накъде ще се развива холдинга, от какво ще вади печалба за акционерите си?". На който г-н Донев при срещата ни в средата на Ноември реши да не ми отговаря коректно.. Явно просто искаше да купува спокойно акции преди да излезе новината
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТрябва да си представя как би изглеждал консолидиран отчет с банка в активите.
Очертават се доста промени в близко бъдеще.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Очевидно тук новините тепърва предстоят
цена на увеличение на капитала
цена на сделката при офицялно сключване
и поне още две неща
Ще правим "люлка" за пораснал Петко!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСамо в бг се купува на новина ,днес бе чудесен ден за продажба ,утре на трезва глава ще е късно
цена на увеличение на капитала
цена на сделката при офицялно сключване
и поне още две неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
тоест ти мислиш че няма да купят банката?
Коментар
-
Батка, защо па чичо да е длъжен да ти казва да търпиш и да те зарадва, вместо да ви излапка акциите щом сте зорлии . Хаха, шегичка
И аз не харесвам чичо, но през декември имаше обявени покупки на пакети от Донев Инвестмънт. А, всеки знае, че щом собственик купува пакети с лични средства, може да се очаква положително развитие. Не е задължително, но може да се очаква.
Така че, няма какво да мрънкаш в случая.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар