Като гризнем айсберг чето на ПФБК отлитаме към топлите страни ако. Чичо Оги е решил...ако ли пък не ще е след увеличението късна есен....мисля че това е последен шанс някой да влезне с по сериозни парички тук докато чичо Оги няма кеш и докато не е гризнал на бабичките акциите на увеличението...че после не ми се мисли какво ще се случва тук..,,
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Че кое е по обективно за един мажо от цената на акциите. След като съм печелил от 6 инвестиции при Донев как да кажа че е лош управител. За тези 7 години на БФБ съм инвеститорал в Софарма Имоти, Софарма, Софарма Трейдинг, Доверие, Медика, и Българска Роза.
Та на него ли да вярвам или на някакъв анонимен брокер 4f4 ?
"Та на него ли да вярвам или на някакъв анонимен брокер 4f4"
аз съм последния човек на който да вярваш, то аз не си вярвам, че ти!Last edited by 4f4; 12.06.2019, 15:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Това ли са новите опорни точки на портньорите "цени на акции на компании които се управляват от тях"!
Това Донев ли го спусна?
Та на него ли да вярвам или на някакъв анонимен брокер 4f4 ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз говоря на база цени на акции на компании които се управляват от тях а не на празни приказки като тебМисля че това пояснение може и да го разбереш. Има информация за цените на акциите, смятай и по малко философствай
Това Донев ли го спусна?
Коментар
-
Ясно, просто си пропуснал отдолу да отбележиш че е според теб, и затова звучеше прекалено глупаво. Мисля че сега, след пояснението, звучи просто наивно!Мисля че това пояснение може и да го разбереш. Има информация за цените на акциите, смятай и по малко философствай
Коментар
-
Защо глупости? Донев и Велев за мен са най коректни заедно с няколко АДСИЦ-и. Това го казвам за моето време на БФБ от 2012-та насам.
Коментар
-
Партньори, време е да престанете с глупостите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Доверие - инвест ЕАД май имаш предвид?
Коментар
-
.... и контролът от един от най коректните мажовци на БФБ ...
- 1 like
Коментар
-
Всеки сам да си прави сметкатагрозно или хубаво съм разбрал че много често е субективна преценка. А когато дадена компания изглежда прекалено красива е по скоро време за продажби защото масовката се реди на хубавото. От комуникацията в този форум много лесно се вижда че форумът няма акции или много малко участници имат акции което принципно е странно на фона на новите придобивки (включително контролът над Доверие Капитал) и контролът от един от най коректните мажовци на БФБ. Но кулите и трейдинга са далеч по красиви и кой може да го оспори
Пожелавам успех в твоите начинания!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеСравнителни степени. -Кухо, по-кухо и най-кухо. Едно по едно до наиграване.
Елементарна спекула. Но грозна. Видима...
Boom & ....Bust...
reorderгрозно или хубаво съм разбрал че много често е субективна преценка. А когато дадена компания изглежда прекалено красива е по скоро време за продажби защото масовката се реди на хубавото. От комуникацията в този форум много лесно се вижда че форумът няма акции или много малко участници имат акции което принципно е странно на фона на новите придобивки (включително контролът над Доверие Капитал) и контролът от един от най коректните мажовци на БФБ. Но кулите и трейдинга са далеч по красиви и кой може да го оспори
Пожелавам успех в твоите начинания!
Коментар
-
За немците ние сме от Могадишу та всичко зависи от гледната точка. Ако ти имаш директна възможност да завъртиш парите за две години при гаранции от държавата и ти ще го направиш вярвам защото парите са си пари. Знам за кои картони говориш и аз имам от тях и аз харесвам повече 3.5 но това не ми пречи да гледам рационално на ситуацията в Доверие.
Елементарна спекула. Но грозна. Видима...
Boom & ....Bust...
reorderLast edited by mecka_stryvnica; 12.06.2019, 01:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЗа да не носят риск акционерите на Доверие, то дъщерното на Доверие трябва да се е освободило от акциите на банката. Което става с продажба. Та пак да питам - кога и къде е излязло такова инфо?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Чакай малко, мисля че нещо бъркаш! Риска за придобиване на банката не го носи Доверие, а Софарма! Така че риск за акционерите на Доверие изчезна след като Софарма финансира придобиването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЩом акционерите на Доверие не носят риска, сигурно и собственици не са вече?
Малко конкретика ще е нужна, че не се разбира!
- 1 like
Коментар
Коментар