Първоначално изпратено от malkia Muk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не вярвам ръководството да тръгне към увеличение точно сега, на този тегав пазар. Още повече, че г-н Донев изтъкна че то няма да е с цел увеличаване на дела му /доколкото знам молдовското БНБ стриктно следи да е под 30%/. При това положение интересите и на мажоритарния и на миноритарите съвпадат - ако въобще има увеличение, то да е с емисионна която да не разводнява капитала.
В тази връзка аз лично ще използвам всеки евентуален спад на цената за добавяне към позицията ми.
Успех на смелите и находчиви играчи!
- 1 like
Коментар
-
Като завърши годината с печалба по-голяма от тази на Спийди, и при сегашна капитализация 64 млн, докато Спидито и сега стои напомпано на 300 млн, - все още ли ще има хора да са чудят и маят какъв е потенциалатърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеОтчетът е ОК, според мен. Периодът е/беше много предизвикателен. За мен основният въпрос е дали ще има увеличение на капитала, и ако има - на каква цена?
В тази връзка аз лично ще използвам всеки евентуален спад на цената за добавяне към позицията ми.
Успех на смелите и находчиви играчи!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
това направо ме разтърси(че мелон е холд) ... ама няма ли да коментирате консолидирания? Излиза, че при влючена банка печалбата пада ?!? Не трябваше ли печалбата да расте десетки пъти?Last edited by realista; 21.05.2020, 13:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ама няма ли да коментирате консолидирания? Излиза, че при влючена банка печалбата пада ?!? Не трябваше ли печалбата да расте десетки пъти?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАз тук съм "hold"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brassob Разгледай мнениеЗдравейте, издразних се на някои изказвания на хора които нямат никакви акции/ или почти никакви/. Пиша Ви като яко набил се с тази акция на 0.85 - 0,90 лв. и скоро разпродал. После пак се набих на 3.5 - 3.6 и после отново излизане на 4 лв. После пак вход.. Айде със здраве на момчето с чакалнята ,ФИБ и т.н.
Що ни правиш на балъци...ами аз пък съм имал 10К на 77 стинки от Батя едно време.....требва ли да си ги мериме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brassob Разгледай мнениеЗдравейте, издразних се на някои изказвания на хора които нямат никакви акции/ или почти никакви/. Пиша Ви като яко набил се с тази акция на 0.85 - 0,90 лв. и скоро разпродал. После пак се набих на 3.5 - 3.6 и после отново излизане на 4 лв. После пак вход.. Айде със здраве на момчето с чакалнята ,ФИБ и т.н.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте, издразних се на някои изказвания на хора които нямат никакви акции/ или почти никакви/. Пиша Ви като яко набил се с тази акция на 0.85 - 0,90 лв. и скоро разпродал. После пак се набих на 3.5 - 3.6 и после отново излизане на 4 лв. После пак вход.. Айде със здраве на момчето с чакалнята ,ФИБ и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеГа Джонката ви разправяше, че ще ядете дървото тука, скачахте като ужилени госпожици. Тепърва ще се сдухват нещата тук. Покупката на банка в измислената страна Молдова на 8ми септември беше "най-великото" постижение на ръководството.
Дали сега не е така....?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеГа Джонката ви разправяше, че ще ядете дървото тука, скачахте като ужилени госпожици. Тепърва ще се сдухват нещата тук. Покупката на банка в измислената страна Молдова на 8ми септември беше "най-великото" постижение на ръководството.
Коментар
Коментар