Първоначално изпратено от tony1975
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975
защо да е длъжен?
пак казвам не го следя ДОХ изкъсо, но да става мухабета...
съобщението от 15.04. не е ли от един друг Донев?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеГледам в ектрите,никъде не срещам обявления от чичо за разпореждане с акции на Доверие.....не трябваше ли да обявява такива неща?
Коментар
-
„Доверие – обединен холдинг“ АД уведомява, че на 27.04.2020 г., Изпълнителният съвет на Националната банка на Молдова (НБМ) одобри двама нови членове на Борда (Надзорния съвет) на BC Moldindconbank S.A., а именно г-н Херберт Степич и г-н Томас Майкъл Хигинс.
Познати персонажи. Удобни номинали, на разположение.
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ между другото.. Абе къде изчезна предлагането тук!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Из тримесечния отчет на Софарма:
На 22.04.2020 г. в дружеството постъпиха 30 млн. лв., които са изплатени лихви и заеми от асоциирано дружество и контролирано от него дружество („Доверие – обединен холдинг“ АД и „Доверие инвест“ АД).
Само дето толкова реваха някой колеги. Ето че заема ще се върне много по-рано от планираното, при това с добра печалба за фармата!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеРодина приключиха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Като ми пълни бидовете цяла седмица ли?
Колега, аз поне имам ежедневен поглед на пазара и съм страна по сделки, ти на какво основание се изразяваш така категорично!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
С Галата и Химснаб може и междугалактически маркет да направят...
Некой гледал ли им портфеилите.....на ЦКБ и Съгласие...
- 1 like
Коментар
Коментар