IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

А как сладко обясняваше в трейдинга преди да хвърлиш картоните
    Значи тва момче фортис викаше 12лв идвало в Софармата ,пък през гърба на масовката продавало,така ли?
    Напомня ми на един хартиен герои,който щеше да стиска до 60лв Агрия,а продаде на балъците който лъжеше.Един с един бик аватар

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Вярно ли Форти е хвърлил кърпата там ? Не ми се вярва да е хврълил всичко. Все пак е банкер и предполагам има слабост и към банкови книжа.
      Ако е вярно, че и той е един от многото избягали от трейдинга, вероятно е близко времето и за там да започне някакъв ръст в хартишките, така че гледай откъм добрата страна Както каза за там - "много се заседя"
      Пешо, стига си драскал глупости и писал от няколко ника !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Вярно ли Форти е хвърлил кърпата там ? Не ми се вярва да е хврълил всичко. Все пак е банкер и предполагам има слабост и към банкови книжа.
        Ако е вярно, че и той е един от многото избягали от трейдинга, вероятно е близко времето и за там да започне някакъв ръст в хартишките, така че гледай откъм добрата страна Както каза за там - "много се заседя"
        Според мен не ги надъхвай много картонодържателите там.........статуковото не вдъхва оптимизъм.

Коментар

Да съм ти откраднал паричките?

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение

На никого не дължим обяснения!!! Всеки си има глава, за да преценява!!!
              Last edited by Спекулант79; 21.03.2024, 16:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Ти кажи на трейдинга колко им е печалбата! Баси, как е възможно да има хора /даже и от мъжки пол/ без капка чест и достойнство? Наистина ли не можеш да разбереш, че постъпи отвратително или просто не ти пука? Името ти завинаги е компрометирано. Наслаждавай се на парите и на шапките си от Чичо .
                Не знаеш от къде да видиш резултати на трейдинга? Не помня нещо да си ми давал, че да ти го дължа!! Изявяваш се като ръководител движение на БФБ и ми поставяш забрани за сделки???

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Друже, винаги съм ги казвал "тези неща". На последното кафе, дори г-н Донев недвусмислено показа, че е чел словоблудствата ми и че до някъде приема казаното. Не се притеснявай за мен - аз казвам каквото мисля(дори и това да ми носи негативи) - иначе не мога да погледна човека в очите.
                  На никого не дължим обяснения!!! Всеки си има глава, за да преценява!!!

Коментар

Другия път като ходите с банкера при чичо ви на кафе му ги кажете тези неща!
                    Друже, винаги съм ги казвал "тези неща". На последното кафе, дори г-н Донев недвусмислено показа, че е чел словоблудствата ми и че до някъде приема казаното. Не се притеснявай за мен - аз казвам каквото мисля(дори и това да ми носи негативи) - иначе не мога да погледна човека в очите.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Как ли би се приело това за западен емитент, от пазара им? В БГ малките акционери и мажоритарите не винаги имаме еднакви желания и цели за цената на акцията.
                      Другия път като ходите с банкера при чичо ви на кафе му ги кажете тези неща!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Мда, ФФ си расте почти всеки ден...
                        Как ли би се приело това за западен емитент, от пазара им? В БГ малките акционери и мажоритарите не винаги имаме еднакви желания и цели за цената на акцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

И по 20 на месец да печели, ако чичо ти не отпусне тапата, все тая....
                          Мда, ФФ си расте почти всеки ден...

Коментар

През периода 01-02.2024 печалба 14,9 мил лева, в т.ч. януари 9 млн. лева, февруари 5.9 мил. лева.
                            Ти кажи на трейдинга колко им е печалбата! Баси, как е възможно да има хора /даже и от мъжки пол/ без капка чест и достойнство? Наистина ли не можеш да разбереш, че постъпи отвратително или просто не ти пука? Името ти завинаги е компрометирано. Наслаждавай се на парите и на шапките си от Чичо .

Коментар

През периода 01-02.2024 печалба 14,9 мил лева, в т.ч. януари 9 млн. лева, февруари 5.9 мил. лева.
                              И по 20 на месец да печели, ако чичо ти не отпусне тапата, все тая....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• През периода 01-02.2024 печалба 14,9 мил лева, в т.ч. януари 9 млн. лева, февруари 5.9 мил. лева.

Коментар

Working...
                                X