IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

​​​​​​За Агрия, според този сайт дава траурна музика...
    Точно това имах впредвид. Този сайт има някакъв алгоритъм, който не може да отчете елементарни данни и дава феър валю за Агрия 1.86лв
    ​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Пусни Агрия в тоя сайт и вади акордеона
      ​​​​​​За Агрия, според този сайт дава траурна музика...

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Е тук хич не съм съгласен... при лихви 7% по ипотечните.В Америка...и 35% спад на броят на сделките на имоти в бг...не мислиш ми че виждаме върха на цената на земеделската земя... и ако цената на продукцията е ниска февруари и март...земеделците някои ще свият перки други сърми и рака може и от 3 до 0 г може земи и имоти да са надолу сложен мач а ти тъй уверено да лежиш на таз кълка... агрия е супер компания иначе!

Няма да споря какво виждаш, но като усещане "гладът" е след въздуха и водата!
        Останалото е в екстрите;- 150 000дка общо обработвани с добавени стойности...и къде са тук лихвите и потребителите?????????????????

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

ЛОГИЧНО; а и на практика 85 000дка (окрупнена и съобразена с природните дадености в различни райони,- от хора знаещи, познаващи материята и продукта, предвид над 15 годишното и набиране, подбиране в процес на експлоатация на същата)*по средни аналогични пазарни цени от над 2 600лв./дка. дава оценка от над 220 мил. лв. , а пазара е оценил в момента на скромните 168мил. лв. без всичко останало и придобито
          Е тук хич не съм съгласен... при лихви 7% по ипотечните.В Америка...и 35% спад на броят на сделките на имоти в бг...не мислиш ми че виждаме върха на цената на земеделската земя... и ако цената на продукцията е ниска февруари и март...земеделците някои ще свият перки други сърми и рака може и от 3 до 0 г може земи и имоти да са надолу сложен мач а ти тъй уверено да лежиш на таз кълка... агрия е супер компания иначе!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

ЛОГИЧНО; а и на практика 85 000дка (окрупнена и съобразена с природните дадености в различни райони,- от хора знаещи, познаващи материята и продукта, предвид над 15 годишното и набиране, подбиране в процес на експлоатация на същата)*по средни аналогични пазарни цени от над 2 600лв./дка. дава оценка от над 220 мил. лв. , а пазара е оценил в момента на скромните 168мил. лв. без всичко останало и придобито

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Заслушах се в един нов Ютуб гуру, правещ ТА анализ на Телелинк и той ме отведе до Симпли Уолстрийт - реших да попитам какво мисли сайта за ДоХ и ми генерира това, което ви пуснах https://simplywall.st/dashboard

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Може ли линк към анализа на Телелинк
                Разбира се:
                https://www.youtube.com/watch?v=uX0IqBnhQGg&t=2s

Коментар

Заслушах се в един нов Ютуб гуру, правещ ТА анализ на Телелинк и той ме отведе до Симпли Уолстрийт - реших да попитам какво мисли сайта за ДоХ и ми генерира това, което ви пуснах https://simplywall.st/dashboard
                  Може ли линк към анализа на Телелинк

Коментар

• Няма нищо лошо в автоматизацията на финансовия анализ - бързо и безпристрастно, но само до сдъвкване на наличната числовата информация и поднасянето й в сбит и прегледен вид. В изводите, оценките и прогнозите компютърния алгоритъм по-добре да не пипа.

Коментар

Тони, пусни си анализ и на други акции от БФБ и ще видиш още по-грандиозно подценени акции. Алгоритъмът явно прави някои елементарни изчисления на база отчетите. Всъщност знаем, че Доверие може да тръгне най-рано, когато стане ясно, че войната свършва

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

За мен е без съмнение най-подценената акция на БФБ. Тони, кой е източникът на анализа?

Коментар

без коментар
                          За мен е без съмнение най-подценената акция на БФБ. Тони, кой е източникът на анализа?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Надявам се 2023 МЦБ да разреши разпределяне на дивидент.
                            за 2-те години

Коментар

• Чакаме декември или края на войната. Края обаче не се вижда...и оставаме с надежда за декември.
                              Надявам се 2023 МЦБ да разреши разпределяне на дивидент.

Коментар

• без коментар

Коментар

Working...
                                X