If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ипотекирай 1 имот, той си остава твой, не го губиш, а лихвата е ниска. Така капиталът работи многократно по-добре за теб отколкото имотето в наеми и да се бориш с мижав % приход да слугуваш на тулите и бетона.(особено след като им приспаднеш разхода). Ти като разумен инвеститор правиш 10 пъти по-голям % дори на бфб. Портфейлът ти ще излети като ракета.
направо си е грехота толкова знания да не ги използваш максимално
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
Щото имам към 700 бона в имоти, жената не дава да рискувам като Батя
Ипотекирай 1 имот, той си остава твой, не го губиш, а лихвата е ниска. Така капиталът работи многократно по-добре за теб отколкото имотето в наеми и да се бориш с мижав % приход да слугуваш на тулите и бетона.(особено след като им приспаднеш разхода). Ти като разумен инвеститор правиш 10 пъти по-голям % дори на бфб. Портфейлът ти ще излети като ракета.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
Щото имам към 700 бона в имоти, жената не дава да рискувам като Батя
Че ти отчет ли даваш на жена си ? Моята хабер си няма от стойността на портфейла, и така най добре за да няма тормоз за скъпи играчки и глезотии ! Все пак финансите трябва да са под контрол ! За мен риска е не на борсата, а при жените !
абсолютно ! ами вливането на Севтополис не сме тук от вчера
То даже беше с двоен студен душ вливането. Първитя път беше обжалвано, после цъфна нов коефициент за окончателната балтийка. И с любов от Елана.- Нали са завързани в кулите,... та вечна дружба за пълен синхрон - Вливане с 20% под счетоводна стойност 20% беше и делът на ромфармите. Мани, голяма простотия но и частично отблъскване на капитали дори и на стари играчи от бфб. После - ама защо не вървял пазара, ами как да върви с бутикови ганьовски изпълнения !?? Дано е вече в миналото подобно театро и да не се повтаря.
И аз като теб си мисля, че онова беше за докато се разплатят на по-изгодно с ромфармите, пък и не се коментира много, нали и "журналистиката" е повече на профит когато взема интервютата от "печелившите" отколкото от "губещите"
...има, има .....чичо да свали цената на 4лв да кажем и да я държи там докато на някой по-голям не му свърши търпението. Не е като да не се е случвало. Ромите бяха така "отървани"от пакета си.
Всъщност за да сме коректни трябва да се каже, че тогава Ромите се натискаха да излизат и съответно натискаха цената.И естествено като не се намери друг(сещам се как Форти събираше коалиция да купуват) чичо заедно с Фармата ги освободиха от товара.
...има, има .....чичо да свали цената на 4лв да кажем и да я държи там докато на някой по-голям не му свърши търпението. Не е като да не се е случвало. Ромите бяха така "отървани"от пакета си.
абсолютно ! ами вливането на Севтополис не сме тук от вчера
Не виждам вариант как ще се случи на по-ниски цени, ти ако знаеш, кажи
Коментар