IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Калиман контролира цената що ли ?
    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Не очаквах тук така да заспи акцията, честно!
      ФФ само от началото на март се е качил с 26-27 хил. акции, как няма да заспи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

И много акции и облигации записа, може и кредити да е връщал
        Е той записа много акции, но после си прибра по-голямата част с дивидента. Колкото до облигациите, те не са му проблем.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Мисля, че раздаде доста дивидент миналата година и се финансира добре.
          Хубаво е някой да припомни и колко е прибрал от увеличения на капитала ? Това по принцип !

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

И много акции и облигации записа, може и кредити да е връщал

Коментар

Той се финансира от тук за да купува фармата и трейда
              докато не му дойде друг източник / например дивидент при фармата / мисля, че така ще бъде
              Life won't wait for you.

Коментар

Той се финансира от тук за да купува фармата и трейда
                докато не му дойде друг източник / например дивидент при фармата / мисля, че така ще бъде
                Нищо не му пречи да финансира на по високо ценово ниво,тъкмо ще освободи повече кеш за другите покупки

Коментар

• Като се сетя, че преди време имах малко кеш и се двоумях межди 1000 шелита и 3000 молдованки и избрах молдованките.....направо ..... ше се сетите какво си мисля....
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Той се финансира от тук за да купува фармата и трейда

Коментар

Не очаквах тук така да запи акцията, честно!
                      Тони акциите на чичо ви вървят както той поиска. Би следвало да го знаеш вече Когато има изгода вдига цената и вие почвате да го венцеславите. Но когато няма изгода ..... е виждаш какво се получава. Записа си варанти колкото иска, записа си облигации колкото иска....Какво го интерсува цената?
                      Life won't wait for you.

Коментар

Не очаквах тук така да запи акцията, честно!
                        Неведоми са помислите доневи
                        преди зазоряване било най-тъмно

Коментар

• Не очаквах тук така да заспи акцията, честно!
                          Last edited by tony1975; 14.03.2024, 13:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Имам сделки абсолютно всеки ден, понякога само по 2-3, понякога 15-20 даже и повече при сериозни движения.
                            Това е добре.Повече сделки от повечето инвестиционни посредници.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Имам сделки абсолютно всеки ден, понякога само по 2-3, понякога 15-20 даже и повече при сериозни движения.

На платформата си имаш календар поне за 3-4год назад,- чукваш 01,01,23 до 31,12,23 и си готов 120 примерно *10 в ред 1200за 23г.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

С колко сделки си за 2023г. по всички БФБ позиции?
                                Last edited by maradona; 11.03.2024, 09:54.

Коментар

Working...
                                X