Калиман контролира цената що ли ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе очаквах тук така да заспи акцията, честно!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
И много акции и облигации записа, може и кредити да е връщалLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Мисля, че раздаде доста дивидент миналата година и се финансира добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Мисля, че раздаде доста дивидент миналата година и се финансира добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТой се финансира от тук за да купува фармата и трейда
докато не му дойде друг източник / например дивидент при фармата / мисля, че така ще бъдеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТой се финансира от тук за да купува фармата и трейда
докато не му дойде друг източник / например дивидент при фармата / мисля, че така ще бъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе очаквах тук така да запи акцията, честно!Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе очаквах тук така да запи акцията, честно!
преди зазоряване било най-тъмно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Имам сделки абсолютно всеки ден, понякога само по 2-3, понякога 15-20 даже и повече при сериозни движения.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Имам сделки абсолютно всеки ден, понякога само по 2-3, понякога 15-20 даже и повече при сериозни движения.
На платформата си имаш календар поне за 3-4год назад,- чукваш 01,01,23 до 31,12,23 и си готов 120 примерно *10 в ред 1200за 23г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
С колко сделки си за 2023г. по всички БФБ позиции?Last edited by maradona; 11.03.2024, 09:54.
Коментар
Коментар