Първоначално изпратено от unsworth
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
- 6 Харесвания
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Мога ли помоля акционерите да споделят каква нетна печалба очакваха. Това евро под гайдънса ли е, над ли е? Sell the news ли гледам в платформата днес?
- 1 like
Коментар
-
Мога ли помоля акционерите да споделят каква нетна печалба очакваха. Това евро под гайдънса ли е, над ли е? Sell the news ли гледам в платформата днес?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Резултатите са чудесни за тия Ковид времена, според мен. Само за Дек. добавят още 4,5 млн. лв. печалба, което си е супер насред пандемия!
Аз съм твърдо "HOLD and Let the profit RUN", с добавяния ако има промоции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеПубликувани са финансовите резултати на банката в Молдова - https://www.micb.md/activitatea-financiara-en/
Към 13.12.2020г. нетната печалба на Moldindconbank е 20,58 млн. евро (432,192 млн. молдовски леи, при курс от 21 MDL за 1 EUR към 31.12.2020г.), при 4% ръст на нетния лихвен доход, над 15% годишен ръст на нетния доход от такси и комисиони, повишаване на приходите от положителни валутни разлики, но и при наличието на ръст на оперативните разходи (за персонал и амортиазии) и направени доста повече разходи за провизии и обезценки (което е валидно за банковия сектор, където и да е, през отминалата година).
Коментар
-
Публикувани са финансовите резултати на банката в Молдова - https://www.micb.md/activitatea-financiara-en/
Към 13.12.2020г. нетната печалба на Moldindconbank е 20,58 млн. евро (432,192 млн. молдовски леи, при курс от 21 MDL за 1 EUR към 31.12.2020г.), при 4% ръст на нетния лихвен доход, над 15% годишен ръст на нетния доход от такси и комисиони, повишаване на приходите от положителни валутни разлики, но и при наличието на ръст на оперативните разходи (за персонал и амортиазии) и направени доста повече разходи за провизии и обезценки (което е валидно за банковия сектор, където и да е, през отминалата година).
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Не знаех 4е се знае сумата ( 10 млн ) , единственото нещо което ме кара да не вляза здраво тук е това 4е ставам акционер на банка в съмнителна държава с регулации които не познавам и могат да се сменят от днес за утре ....и сега се по4ва играта : ще има ли дивидент първо от банката към ДОХ после ДОХ към нас имайки се предвид и големите дългове ...маржа на сигурност не ми е задоволителен въпреки 4и4о
В крайна сметка успех на вси4ки !!!
А относно въпросите които си задаваш.. Ами да, те стоят за решаване и именно затова цената е такава.. Когато започнем да получаваме отговорите им предполагам че тя вече ще бъде по 2 и по 3
Успех колега, вярвам че ще намериш и ти най-подходящата за теб инвесиция
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Кое те навява на тази мисъл колега?
В крайна сметка успех на вси4ки !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеAлоооооууу, сектанти! Спрете се бе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Защото и броя на акциите им е еднакъв ли мислиш така?!
Те и на Хес и Алумината са толкова, но при всеки има различен път и за цената
В това увеличение, ако някой купи правата на бабешките акции, ще вземе дял към 3%. Незастрашителен нов инвеститор и още други нови малки, а и ще се намали теглото на спящия флоут. Всички участници ще запишат своите права, така че, компанията ще набере свеж кеш, при това без да се емитират много артии (около10% нарастване) . Така се запазва вариант и за други бъдещи увеличения. Чичо го е обмислил. Дружества с над 60 мил. артии стават "инерционни" за нашия пазар (пример хим, ццб, пиб, зхб, skk, градус.. трудно се задвижват)така, че утре продължаваме напред .... но не като Кобрата...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеДа и аз така мисля,гледай Доверие сещай се Алтерко...5...10...15лв...така ги виждам аз спирките при Доверието!
Те и на Хес и Алумината са толкова, но при всеки има различен път и за цената
В това увеличение, ако някой купи правата на бабешките акции, ще вземе дял към 3%. Незастрашителен нов инвеститор и още други нови малки, а и ще се намали теглото на спящия флоут. Всички участници ще запишат своите права, така че, компанията ще набере свеж кеш, при това без да се емитират много артии (около10% нарастване) . Така се запазва вариант и за други бъдещи увеличения. Чичо го е обмислил. Дружества с над 60 мил. артии стават "инерционни" за нашия пазар (пример хим, ццб, пиб, зхб, skk, градус.. трудно се задвижват)Last edited by precakanoto; 18.01.2021, 00:36.
Коментар
Коментар