Това на коляно сметнато,- по 2,70/80 на акция ли идва за 18,736 милки за сега...- бая па!ра (кой де иска там да слага ударението)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
ДО КОМИСИЯТА ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР “БЪЛГАРСКА ФОНДОВА БОРСА-СОФИЯ” АД ОБЩЕСТВЕНОСТТА У В Е Д О М Л Е Н И Е ОТ „ДОВЕРИЕ – ОБЕДИНЕН ХОЛДИНГ“ АД, ЕИК 121575489, със седалище и адрес на управление: гр. София, район Изгрев, ж.к. Дианабад, ул. „Лъчезар Станчев“ № 5, офис – сграда А, ет. 7, представлявано от изпълнителния директор АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ ХРИСТОВ „Доверие – обединен холдинг“ АД обявява финансовите резултати за 2019 г. на B.C. „Moldindconbank“ S.A.: Съгласно предварителните финансови отчети на B.C. „Moldindconbank“ S.A. за 2019 г., нетната печалба на Банката е в размер на 678.4 милиона леи 1 / 68.8 милиона лева и е с 35.6% по – висока от предходната година. Собственият капитал на Банката (съгласно IFRS) достига стойност от 3,264.3 милиона леи / 330.9 милиона лева – увеличение с 26,3% за 2019 г. Показателят за възвръщаемост на активите (ROA) е 3.67%, а на капитала (ROE) – 23.12%. Общата стойност на активите нараства с 1,953.1 милиона леи/ 198 милиона лева (+11,8%), достигайки размер от 18 436.9 милиона леи/ 1 868.8 милиона лева, което е пазарен дял от 20.35% (2-ро място). Общият размер на брутните кредити нараства със 767.3 милиона леи / 77.8 милиона лева (+11.3%), достигайки размер от 7 560.2 милиона леи / 766.3 милиона лева, което е пазарен дял от 18.72% (2-ро място). Общият размер на депозитите нараства с 988.1 милиона леи / 100.2 милиона лева (+7.6%), отчитайки размер от 14 074.4 милиона леи/ 1 426.6 милиона лева, което е пазарен дял от 20.59% (2-ро място). Делът на просрочените кредити в общия портфейл намалява съществено от 8.91% през 2018 на 2.85% в края на 2019 г. B.C. „Moldindconbank“ S.A. управлява най-голямата териториална мрежа, обхващаща 185 офиса и държи водещата позиция на пазара на банковите карти с дял от 38% (към третото тримесечие на 2019 г.), както и на паричните преводи с дял от 36% (към четвъртото тримесечие на 2019 г.). Дата: 31.01.2020 г.
http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=121575489
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
вярвам, че анализа ми от преди година ще се сбъдне и ще се радвам за тези които бяха прозорливи и рискуваха...
успех
не е препоръка ......... нямам акции!!!Но аз не съм алчен. Стъпка по стъпка.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Защо смяташ, че ще я продават? Не е ли по-добре да я държат и да си ползват? Аз не бих продал такава "златна кокошка", стига да е такава де........ или пък ако молдовски дебелянов ти пожелае банката
fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Толкова е! Да ги закръглим на 69 милиона лева. Тая банка след време ще я продадат за големи пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ако тези числа се добилжават до истината то polki ще излезне прав /дано
успех
не е препоръка ......... нямам акции!!!fuск the bеаr - give me the bееr
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
да така е, аз за резултата към края на годината говоря670 Profit or (-) loss for the year 678.445.495 / а "чистата акция" ще отиде в ..... Все ми е тая къде
Същото и с конса на Алтерко. Някои казват, че печалбата в отчета е заради продажбата на дружествата, но забравят, че рекордните продажби са в Алетрко роботикс и тях и печалбата ще ги видим в конса
Така, че чакам консолидираните отчети и се надявам да оправдаят реалистичните ми очаквания. Ако оправдаят оптимистичините ми очаквания .... Е ... ще видим
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение68.8млн.лв. печалба на банката към декември - правилно ли смятам?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Трябва да изчислиш и стойността на "чистата" акцияДа изчакаме 2-3 седмици и ще видим. Нека Степич и Хигинс бъдат одобрени от молдовската ЦБ и да махнат "надзора".
670 Profit or (-) loss for the year 678.445.495
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение68.8млн.лв. печалба на банката към декември - правилно ли смятам?Да изчакаме 2-3 седмици и ще видим. Нека Степич и Хигинс бъдат одобрени от молдовската ЦБ и да махнат "надзора".
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
кой избор?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
111 mil market cap Успех с най-новия балон! Трейс сигурно ви завиждат, но тяхното време отмина - ред е на другиДоверие отдавна надмина понятието "чиста акция". За по-младите във форума, чиста акция е тази, която се е "отделила" от дружеството и си я търгуваме без оглед на действителността, качваме си я, радваме й се, преоценяме си я, някой дори си я кешират, а други стискат до момента, в който разберем, че не е толкова чиста и пода изчезва в рамките на един ден, т.е. от 6 става 1 лев и никой не знае защо? в този момент естетсвено виновен става собственика, пазара, държавата и марсианците, но не и ние /бедните тъпаци/
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИзборът е минал.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар