Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Ами Тони, ДИХ и сие записаха Трейдинга на високи цени, и именно те смъкнаха цената до текущите. Предполагам, че ще използват същата схема и тук.
Мои разсъждения и предположения, без да имам каквато и да е информация, просто усещане. По изчерпателно на въпроса ти,какви са намеренията може да отговори г-н. Донев на 13 по време на "кафето".
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
На какво се дължи допускането Ви?
ДИХ пълнеше здраво и на 3,30лв...
Мои разсъждения и предположения, без да имам каквато и да е информация, просто усещане. По изчерпателно на въпроса ти,какви са намеренията може да отговори г-н. Донев на 13 по време на "кафето".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Полки, според теб при каква капитализация следва да се търгува компания която прави 40 млн лв консолидирана печалба?
Конкретно за цена на акция няма да говорим с оглед неяснотата относно евентуално увеличение на капитала...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Ти нали продаде Трейс на "добра печалба", при първата сгрешена новина , скоро няма да има възможност да възстановиш на тези нива на които продаде. - Трейс.
а тук очаквам цената доста по-надолу от сегашните нива, и то много скоро след Нова Година.
ДИХ пълнеше здраво и на 3,30лв...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Качих се точно навреме, както писах вече на 2.90. Според мен тепърва ще скача, за справка гледай Трейса!
а тук очаквам цената доста по-надолу от сегашните нива, и то много скоро след Нова Година.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Някой хора тук играят за 10% печалба смешна работаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
горивото на ракетата свършва, а ти се качваш накрая...
Конкретно за цена на акция няма да говорим с оглед неяснотата относно евентуално увеличение на капитала...
Коментар
-
горивото на ракетата свършва, а ти се качваш накрая...
Коментар
-
Точно! Понеделник 3.20 и до края на седмицата 3.50. На Коледа тест на 4 кинта
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
тази акция тръгна от 1,50 в началото на тази година и завършва на 3,30 ...... а ти реши, че това е следващата ракета едва днес?
до сега какво беше? ...... загрявка
Коментар
-
Почти ме разкри, но след днешната търговия и новините от вчера вдигнах таргета на 4 кинта! Мисля, че това е следващата ракета!!!
до сега какво беше? ...... загрявкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНека да консолидират банката и тогава ще говориме за цифри .... или числа.
- 1 like
Коментар
Коментар