Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеЛеф и двайсеЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi Petrov Разгледай мнениеЗдравейте,може ли някой да ми препоръча платформа за търговия на БФБ София и брокер с който да работя он лайн.Моля ако някой има желание,да ми пише на polenbg@abv.bg Благодаря предварително.
Коментар
-
Здравейте,може ли някой да ми препоръча платформа за търговия на БФБ София и брокер с който да работя он лайн.Моля ако някой има желание,да ми пише на polenbg@abv.bg Благодаря предварително.
Коментар
-
В последните години леята поскъпва спрямо еврото...
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Пичове, калкулирате ли (и как/колко) някакъв валутен риск ?
Колко стабилна е молдовската валута ? Защото ако милионите са вкарани на един курс, а след това евентуални дивиденти се теглят при друг, калкулациите може да станат различни....
Все пак не е инвестирано в EUR или USD....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Пичове, калкулирате ли (и как/колко) някакъв валутен риск ?
Колко стабилна е молдовската валута ? Защото ако милионите са вкарани на един курс, а след това евентуални дивиденти се теглят при друг, калкулациите може да станат различни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Приветщом Ви е важно в MLD, ето:
Profit or (-) loss after tax from continuing operations 46231188
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеВъртят ми се едни дедови делби;- на колко камили ще се турят самари (на 4 или на 5), а и чеиза е неизвестен,-15 или 18 бухчи ще иска годежаря...?пп. колчем до момата от далеч е набидена,- та за камилар съм се цалил, амааа, страх лозе ...
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЩе видим. Може накрая не камила а камилар да стане "дедо"
Въртят ми се едни дедови делби;- на колко камили ще се турят самари (на 4 или на 5), а и чеиза е неизвестен,-15 или 18 бухчи ще иска годежаря...?
пп. колчем до момата от далеч е набидена,- та за камилар съм се цалил, амааа, страх лозе ...Last edited by inta53; 17.02.2021, 20:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДааа, и кога ли ще тръгне поне 1/4 от тия два и кусур лева ...-от банка ... към щерка...- та до "дедо"?
Дали съм камила?
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТака за 1 месец се връзва. За година над 50млн. лева
Дааа, и кога ли ще тръгне поне 1/4 от тия два и кусур лева ...-от банка ... към щерка...- та до "дедо"?
Дали съм камила?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Приветщом Ви е важно в MLD, ето:
Profit or (-) loss after tax from continuing operations 46231188
Коментар
Коментар