Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДосега е скапавал фармите, Доверието още не го е скапвал....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЕ точно де, сега ще издои и тук дребните !
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Батко, вярата и теологията имат малко общо с БФБ. Не знам и дали правилно разбирам холдингът ли визираш или Донев се ползва с голямо доверие от години?
Фактите са, че през кризисната 2020 г. мама и трейдинг изпалтиха 20 млн. лв. дивиденти за 2019 г., около 6 от които отидоха в джобовете на флоута. В зависимост от стимула всеки би си конвертирал репутацията в пари. Всичко си има цена и ако Донев реши, ще ни извърти, но такива са правилата на играта така или иначе.
Имам тук и ще си ползвам правата с оглед на това, което имаме като ситуация сега. Ако не друго, тук поне се случват някакви бизнес процеси, които да носят печалба на холдинга. Но това не означава, че овластените няма да я приберат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е точно де, сега ще издои и тук дребните !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДосега е скапавал фармите, Доверието още не го е скапвал....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Никога не е правил подобно нещо.. не вярвам че е способен. Да, след случките с неясните и неаргументирани заявки за увеличения и в последствие отрязания дивидент при Трейда, доверието в него е накърнено, но ти отиваш в много голяма крайност. Понякога нещата не са такива каквито изглеждат на пръв поглед.. вярвам че скоро ще има някакво обяснение за постъките му.. Не може доверие което е градено с толкова години, да бъде унищожено за 2-3 месеца.. Да видим!
Фактите са, че през кризисната 2020 г. мама и трейдинг изпалтиха 20 млн. лв. дивиденти за 2019 г., около 6 от които отидоха в джобовете на флоута. В зависимост от стимула всеки би си конвертирал репутацията в пари. Всичко си има цена и ако Донев реши, ще ни извърти, но такива са правилата на играта така или иначе.
Имам тук и ще си ползвам правата с оглед на това, което имаме като ситуация сега. Ако не друго, тук поне се случват някакви бизнес процеси, които да носят печалба на холдинга. Но това не означава, че овластените няма да я приберат.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеСефте ли е скапвал доверието ? Дреме му на него докато има нови камилчета. Нали за тях е на борсата
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеСефте ли е скапвал доверието ? Дреме му на него докато има нови камилчета. Нали за тях е на борсата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Никога не е правил подобно нещо.. не вярвам че е способен. Да, след случките с неясните и неаргументирани заявки за увеличения и в последствие отрязания дивидент при Трейда, доверието в него е накърнено, но ти отиваш в много голяма крайност. Понякога нещата не са такива каквито изглеждат на пръв поглед.. вярвам че скоро ще има някакво обяснение за постъките му.. Не може доверие което е градено с толкова години, да бъде унищожено за 2-3 месеца.. Да видим!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеИма голям оптимизъм в темата по отношение на цената на тази акция. Чудя се, какво ви кара да мислите, че дори молдовската банка да се окаже златна кокошка, Чичо няма да събира яйцата само в своя полза по почина на скиорите в ПИБ? Това не би било много трудно - някое и друго несъбираемо кредитче за някоя от инициативите си и готово. Едва ли молдовския банков надзор би го възспрял, ако пожелае да го направи.
Не съм скептик, нито имам мнение на къде ще върви цената. Обмислял съм в последните месеци да купя тук, но това съмнение ме възспира. Моля, споделете какво мислите в тази връзка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Има голям оптимизъм в темата по отношение на цената на тази акция. Чудя се, какво ви кара да мислите, че дори молдовската банка да се окаже златна кокошка, Чичо няма да събира яйцата само в своя полза по почина на скиорите в ПИБ? Това не би било много трудно - някое и друго несъбираемо кредитче за някоя от инициативите си и готово. Едва ли молдовския банков надзор би го възспрял, ако пожелае да го направи.
Не съм скептик, нито имам мнение на къде ще върви цената. Обмислял съм в последните месеци да купя тук, но това съмнение ме възспира. Моля, споделете какво мислите в тази връзка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеТова-червеният цвят при Доверие заради Софарма трейдинг ли е?Ако е така,ами мерси за възможността!
браво, от трън та на глог - възможности бол
- 1 like
Коментар
Коментар