If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много пъти съм го казвал. Това от което уж всички бягаха и не харесваха в ФИБ избягаха и се набиха в Молдован, по което всичко сочи, че ще е в пъти по грозно и нагло - хак да ви е. А ФИБ се промени от миналата година с влизането в Чакалнята, Банковият съюз и няма път назад към шменти-капелите. Затова БФБ е убито място, защото пенсиите и посрдниците тласкат развитието на борсата в грешната посока и на грешните места - цел източване.
Много пъти съм го казвал. Това от което уж всички бягаха и не харесваха в ФИБ избягаха и се набиха в Молдован, по което всичко сочи, че ще е в пъти по грозно и нагло - хак да ви е. А ФИБ се промени от миналата година с влизането в Чакалнята, Банковият съюз и няма път назад към шменти-капелите. Затова БФБ е убито място, защото пенсиите и посрдниците тласкат развитието на борсата в грешната посока и на грешните места - цел източване.
Мисли малко, имаш акция с потенциал, смешно увеличение, всички са сигурни, че ще е успешно и в същото време го чакат да мине.. което не е сериозно.. а ако тренда вече е започва да калкулира успешното увеличение? .. и после като правите анализи това ще казвате.. графиката не лъжа.. само дето няма да стане както си го мислят повечето играчи.
Вие хубаво се надъхвате тук, обаче Чичо да ни ви скрои шапка !
Коментар