Колкото повече,толкова повече" - Мечо Пух
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЩе слагате ли пазарни или ще чакате в ниското
Има над милион свободни акции в аукцион, а тук сме 2 автобуса активни играчи. Какви пазарни, какви 5 лв, искаш да те нахакат ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеДа, ама сме длъжни даа пробваме, надеждата умира последна
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНищо няма да купите и знаете защо
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЩе слагате ли пазарни или ще чакате в ниското
Коментар
-
Аз приключих с покупките. Записах си акциите, купих си още права, записах и тях.
Останаха ми 6 права и съм ги пуснал по 5лв. При сериозен интерес ще ги дам за 4, а при двама мераклии ще ги пусна търг
Last edited by polax; 17.08.2021, 10:18.
Коментар
-
Над 7,1 млн. права на „Доверие обединен холдинг“ ще бъдат предложени на аукцион
Аукционът ще се проведе във вторник, 17 август. Предложените права са 38% от всички издадени 18 736 099 права за увеличението на капитала на компанията.
Първоначално изпратено от itest Разгледай мнениекога се очаква съобщение относно аукциона на правата васичките ли са записани, на каква цена са минали итн. и ще има ли такова съобщение въобще?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
Т.е, някой може да вземе 5% от целия капитал, ако влезе на аукциона
Има дефицит на "протектори"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеRegistered използвани 10879340 ПРАВА nominal неизползвани 7856759 ПРАВА BGN, capital: 18736099 BGN
Коментар
Коментар