IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Цар Пазар ще каже до къде и кога! Аз така или иначе съм дългосрочен тук.. искам да взема 1-2 дивидента от ДОХ, пък да видим тогава как ще се оценя акцията и къде ще е цената.. бърза работа нямам.. 150% за 2-3 г. ме устройват
    и 50% ми стигат, за 3г е 14.5% CAGR
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Очаквам много интересни моменти преди конвертирането на облигациите:-))))
      Чакаме и гледаме ;-)

Коментар

• Продължавам да смятам, че основни фактори спиращи ръста са чичо и компания и войната.

Коментар

Цар Пазар ще каже до къде и кога! Аз така или иначе съм дългосрочен тук.. искам да взема 1-2 дивидента от ДОХ, пък да видим тогава как ще се оценя акцията и къде ще е цената.. бърза работа нямам.. 150% за 2-3 г. ме устройват
          И аз така ;-) Като стойност имам повече облигации от акции ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Мойте очаквания са по скоро за консолидация на сегашните нива до 9-10 мес.24 ;-)

Коментар

Като цяло в последно време се забелязва ръст в апетита за риск (и съответно висока доходност) на БФБ. И в един момент нещо ще отключи рали и по тази позиция. Лека полека, подценените акции се обират и така натегнатата пружина при ДОХ ще се задейства, няма как
              Може би новина за редовно ОСА на Молдиконбанк с точка за нов дивидент ще е спусъка.. а може и нещо друго.. гледаме мача от ВИП ложата
              Мойте очаквания са по скоро за консолидация на сегашните нива до 9-10 мес.24 ;-)

Коментар

• Като цяло в последно време се забелязва ръст в апетита за риск (и съответно висока доходност) на БФБ. И в един момент нещо ще отключи рали и по тази позиция. Лека полека, подценените акции се обират и така натегнатата пружина при ДОХ ще се задейства, няма как
                Може би новина за редовно ОСА на Молдиконбанк с точка за нов дивидент ще е спусъка.. а може и нещо друго.. гледаме мача от ВИП ложата

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
                  Още тази седмица си мисля, че ще видим цената над 9 кинта
                  Ако някой поиска в момента да купи 2к. точно това ще се случи.

Коментар

• Звездите му говорят

Коментар

• Какво те кара да мислиш така?
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Още тази седмица си мисля, че ще видим цената над 9 кинта

Коментар

• Дивидент ще вземат облигационерите, под формата на лихва, още тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

Чак пък обещаха!? ...
                            Догодина има голяма вероятност да дадат

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Обещаха ли дивидент?
                              Чак пък обещаха!? ...

Коментар

• Време е другата седмица да видим покана за ОСА в Молдова и дали това ще повлияе на пазара
                                Last edited by tony1975; 11.05.2024, 20:42.

Коментар

Working...
                                X