Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Цар Пазар ще каже до къде и кога! Аз така или иначе съм дългосрочен тук.. искам да взема 1-2 дивидента от ДОХ, пък да видим тогава как ще се оценя акцията и къде ще е цената.. бърза работа нямам.. 150% за 2-3 г. ме устройват
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Мойте очаквания са по скоро за консолидация на сегашните нива до 9-10 мес.24 ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКато цяло в последно време се забелязва ръст в апетита за риск (и съответно висока доходност) на БФБ. И в един момент нещо ще отключи рали и по тази позиция. Лека полека, подценените акции се обират и така натегнатата пружина при ДОХ ще се задейства, няма как
Може би новина за редовно ОСА на Молдиконбанк с точка за нов дивидент ще е спусъка.. а може и нещо друго.. гледаме мача от ВИП ложата
Коментар
-
Като цяло в последно време се забелязва ръст в апетита за риск (и съответно висока доходност) на БФБ. И в един момент нещо ще отключи рали и по тази позиция. Лека полека, подценените акции се обират и така натегнатата пружина при ДОХ ще се задейства, няма как
Може би новина за редовно ОСА на Молдиконбанк с точка за нов дивидент ще е спусъка.. а може и нещо друго.. гледаме мача от ВИП ложата
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеОще тази седмица си мисля, че ще видим цената над 9 кинта
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Чак пък обещаха!? ...
Коментар
Коментар