Първоначално изпратено от Майната
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕстествено, че ще дадат,бе ....споко.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
какво значение има маиб?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrProfit Разгледай мнениеПочнаха поканите за Общите събрания в Молдова.
Maib 2024 AGM Announcement – Investor Relations- The distribution of the Bank’s capital and the annual profit, including the payment of dividends for 2021-2023.
- The dividend policy for 2024.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Почнаха поканите за Общите събрания в Молдова.
Maib 2024 AGM Announcement – Investor Relations- The distribution of the Bank’s capital and the annual profit, including the payment of dividends for 2021-2023.
- The dividend policy for 2024.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКато таргет, когато стигнеш твоите 50, неговите ще са 150.... а че е три пъти повече е ясно....
по темата, съакционерите неикономисти които не знаят къде да гледат отчетите на молдовската банка, да имат предвид, че нетната печалба е надолу с 38.7% до 204.1 милиона леи за първото тримесечие. по курс към края на март е около 20.6 милиона лева. така че да няма изненадани тук в края на месеца. не е препоръка, мисля да продам към половината на 12 лв, допълвам на 7destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениене че нещо, ама 150 е три пъти повече от 50
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ те твоите 50 са колкото неговите 150....destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеи 50% ми стигат, за 3г е 14.5% CAGR
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
и 50% ми стигат, за 3г е 14.5% CAGR
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Цар Пазар ще каже до къде и кога! Аз така или иначе съм дългосрочен тук.. искам да взема 1-2 дивидента от ДОХ, пък да видим тогава как ще се оценя акцията и къде ще е цената.. бърза работа нямам.. 150% за 2-3 г. ме устройватdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар