Бива бива
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
я падна под 9
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение9 вече е в историята..... време е да се запътим към 10.... някакси двуцифреното число по отива тукdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеХора, имам една мобла - вземете сключете поне 1 сделка с облигациите, че системата ми ги смята като нула и не виждам каква доходност имам на цялото портфейлче...
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Споко, всичко е точноdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
След като са пуснали покана с такава точка, значи че е съгласувана вече с централната банка.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
След като са пуснали покана с такава точка, значи че е съгласувана вече с централната банка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеей Мапа пак не се сдържа май
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕстествено, че ще дадат,бе ....споко.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
какво значение има маиб?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrProfit Разгледай мнениеПочнаха поканите за Общите събрания в Молдова.
Maib 2024 AGM Announcement – Investor Relations- The distribution of the Bank’s capital and the annual profit, including the payment of dividends for 2021-2023.
- The dividend policy for 2024.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар