IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
    ей Мапа пак не се сдържа май
    Споко, всичко е точно

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Естествено, че ще дадат,бе ....споко.
      След като са пуснали покана с такава точка, значи че е съгласувана вече с централната банка.

Коментар

• Естествено, че ще дадат,бе ....споко.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

какво значение има маиб?
          Доверие ще разпредели дивидент ако му дадът. А политиката на Централната банка е еднаква спрямо банките в Молдова. Ако даде на МАИБ, ще даде и на Молдинконбанк.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrProfit Разгледай мнение
            Почнаха поканите за Общите събрания в Молдова.

Maib 2024 AGM Announcement – Investor Relations
            1. The distribution of the Bank’s capital and the annual profit, including the payment of dividends for 2021-2023.
            2. The dividend policy for 2024.
            Това, че има отделна точка за дивидентна политика за 2024 за мен е положително (относно ограничения за дивиденти на Централната банка които ще се отнасят за всички).
            какво значение има маиб?
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• ей Мапа пак не се сдържа май
              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Почнаха поканите за Общите събрания в Молдова.

Maib 2024 AGM Announcement – Investor Relations
                1. The distribution of the Bank’s capital and the annual profit, including the payment of dividends for 2021-2023.
                2. The dividend policy for 2024.
                Това, че има отделна точка за дивидентна политика за 2024 за мен е положително (относно ограничения за дивиденти на Централната банка които ще се отнасят за всички).

Коментар

Като таргет, когато стигнеш твоите 50, неговите ще са 150.... а че е три пъти повече е ясно....
                  е сега, нали не трябвало да съм толкова алчен?

по темата, съакционерите неикономисти които не знаят къде да гледат отчетите на молдовската банка, да имат предвид, че нетната печалба е надолу с 38.7% до 204.1 милиона леи за първото тримесечие. по курс към края на март е около 20.6 милиона лева. така че да няма изненадани тук в края на месеца. не е препоръка, мисля да продам към половината на 12 лв, допълвам на 7
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

не че нещо, ама 150 е три пъти повече от 50
                    Като таргет, когато стигнеш твоите 50, неговите ще са 150.... а че е три пъти повече е ясно....
                    Life won't wait for you.

Коментар

Е те твоите 50 са колкото неговите 150....
                      не че нещо, ама 150 е три пъти повече от 50

Коментар

и 50% ми стигат, за 3г е 14.5% CAGR
                        Е те твоите 50 са колкото неговите 150....
                        Life won't wait for you.

Коментар

Всичко над 10% годишно - бива ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Цар Пазар ще каже до къде и кога! Аз така или иначе съм дългосрочен тук.. искам да взема 1-2 дивидента от ДОХ, пък да видим тогава как ще се оценя акцията и къде ще е цената.. бърза работа нямам.. 150% за 2-3 г. ме устройват

Коментар

• Очаквам много интересни моменти преди конвертирането на облигациите:-))))
                              Чакаме и гледаме ;-)

Коментар

• Продължавам да смятам, че основни фактори спиращи ръста са чичо и компания и войната.

Коментар

Working...
                                X