Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Last edited by спекуланта; 20.05.2024, 13:45.
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Значи 10-11 е напълно реалиситчно след ОС
maradona; -Това ти ли си в 14та минута и https://www.youtube.com/watch?v=MmHOebPEIJw
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАко дружеството има намерение за реално обратно изкупуване в този диапазон, продавачите които редовно се появяват когато цената мине над 9 лв., ще получат адекватно насрещно търсене и мъките им ще приключат.
Да видим...Умереният риск винаги печели ! ))))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеИ тук обратно 7-12 лв
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
я падна под 9
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение9 вече е в историята..... време е да се запътим към 10.... някакси двуцифреното число по отива тукdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеХора, имам една мобла - вземете сключете поне 1 сделка с облигациите, че системата ми ги смята като нула и не виждам каква доходност имам на цялото портфейлче...
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Споко, всичко е точноdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
След като са пуснали покана с такава точка, значи че е съгласувана вече с централната банка.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
След като са пуснали покана с такава точка, значи че е съгласувана вече с централната банка.
- 1 like
Коментар
Коментар