Освен да напишем песничка и да я пратим на Чичо - Чичо Оги, цената пусни, дивидент снеси, към нас добър бъди, да са щастливи нашите жени...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Пфф.. като изкяри от дребните БФБ играчи 3-4 млн. и се пенсионира с 503 вместо с 500 млн. и намразен от всички, ще е щастлив, така ли...
- 1 like
Коментар
-
Пфф.. като изкяри от дребните БФБ играчи 3-4 млн. и се пенсионира с 503 вместо с 500 млн. и намразен от всички, ще е щастлив, така ли...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПфф.. като изкяри от дребните БФБ играчи 3-4 млн. и се пенсионира с 503 вместо с 500 млн. и намразен от всички, ще е щастлив, така ли...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПфф.. като изкяри от дребните БФБ играчи 3-4 млн. и се пенсионира с 503 вместо с 500 млн. и намразен от всички, ще е щастлив, така ли...
Life won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНали все се шегуваше, че ще се пенсионира.Явно не иска да разчита на НОИ
- 8 Харесвания
Коментар
-
Напоследък не само аз, а доста колеги с които поддържаме контакт, са все по-разочаровани от действията му...
Мислех, че с напредване на възрастта хората стават по-добри, благородни и коректни, но...Life won't wait for you.
Коментар
-
А в същото време дружеството ще прави обратно изкупуване..
Значи мажо счита акцията за скъпа и продава, а компанията я намира за евтина и ще я изкупува обратно.
Тук или имаме проява на шизофрения или мажо и мениджмънта са абсолютно независими и некоординиращи се икономически единици.. нещо което силно ме съмнява..
Донев сякаш се старае да прави акциите на компаниите в които е мажоритар, непазарни и да гони инвеститорите от тях! Все по - силно започва да разочарова играчите на БФБ!!!Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Батя от край време играта на чичо ви е била такава. Когато има нужда от кеш (увеличения на капитала, облигации, варанти и др.) или от обществена подкрепа (когато Шиши поиска да става магистър - фармацевт), тогава дребните са ухажвани. Когато тези нужди отминат ....."отшумя като приказка, което ни свързваше..." Края на 2007, началото на 2008 имаше някакво събиране организирано от стария инвестор. Та там присътваха Камен Колчев, Огнян Донев и т.н. Е там това, което чух от чичо ви ме накара да съм мнооооого внимателен с него. Съответно нямам шапки, не пия кафета......
Мислех, че с напредване на възрастта хората стават по-добри, благородни и коректни, но...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Значи мажо счита акцията за скъпа и продава, а компанията я намира за евтина и ще я изкупува обратно.
Тук или имаме проява на шизофрения или мажо и мениджмънта са абсолютно независими и некоординиращи се икономически единици.. нещо което силно ме съмнява..
Донев сякаш се старае да прави акциите на компаниите в които е мажоритар, непазарни и да гони инвеститорите от тях! Все по - силно започва да разочарова играчите на БФБ!!!Life won't wait for you.
- 11 Харесвания
Коментар
-
Донев сякаш се старае да прави акциите на компаниите в които е мажоритар, непазарни и да гони инвеститорите от тях! Все по - силно започва да разочарова играчите на БФБ!!!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар