Първоначално изпратено от Zdravko74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Истината е, че в последните 10 години няма "десни - леви" :-)
Наблюдават се консерватори срещу либерали !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
защо всички десни толкова се гордеят, че са десни? не мога да го проумея
И в този ред на мисли да кажа и нещо весело ! Толкова съм независим, че нищо не зависи от мен !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Наблюдават се консерватори срещу либерали !
Коментар
-
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеДесен съм и винаги ще си остана десен и няма да ходя като цветарка от партия в партия ! Ти с това анти гласуване явно не малко партии си обиколил !Life won't wait for you.
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Десен съм и винаги ще си остана десен и няма да ходя като цветарка от партия в партия ! Ти с това анти гласуване явно не малко партии си обиколил !destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Сефте позна - точно така, за слафчу тъпуту гласувах, а преди това повече от 15 избора за ДСБ или както там се наричаше през години. От 2009 винаги съм гласувал анти БХ - мисля, че можеш да направиш разлика от гласуване За някого и против някого. Против БХ бях по същата причина, по която сега съм против умнокрасивитета - правеше се на десен. Само че днес, от дистанцията на времето, мога смело да кажа, че дори БХ не ебеше толкова див популист и комунист като Кака Кокорка и Кики! Затова съм отвратен и от 2 години не гласувам. Даже за кмет не гласувах - бахти избора между чедо на висшите етажи на ДС и комуноидно цигане - уникално просто! Спирам, че съвсем оспамихме темата - ако искаш, може да просължим в Политика
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Това е новия лозунг,
Кирчо и Кокорчо най-големите врагове на целокупния български народ
Това съвсем случайно го повтарят всеки ден шиши, мечо, мумията от диванчето, костя цигането и тошето шимпанзето
- 5 Харесвания
Коментар
-
С две думи - такива като умнокрасивитетните ти Кики и Кака Кокорка са в пъти по-опасни от БХ, Свинята, Костя или стрина Курни, защото се правят на десни, докато са комуноидни отрепки, ревящи жусуи и кланящи се новия господар - от тях е трудно да се пазим, от другите е лесно, просто защото не се правят на такива, каквито не са!
Това е новия лозунг,
Кирчо и Кокорчо най-големите врагове на целокупния български народ
Това съвсем случайно го повтарят всеки ден шиши, мечо, мумията от диванчето, костя цигането и тошето шимпанзето
- 8 Харесвания
Коментар
-
И сега каква стана тя, ти си гласувал за умно красивите, а не аз !Имаш май нещо лично към кака ти Кокорка и компания ? Преди ППтата съм сигурен, че си гласувал и за батко ти Слави ! Всеки чака някой друг и нов да го оправи !
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Здравко, аз стоя зад всяка своя дума и не си сменям мнението през 2 минути, особено за лъжците, дето били ѝ "работили 40 години на тая държава", докато си изгониха децата в чужбина и вземаха пари в пликче - коментарите ти в случая са силно пожелателни и уатабаутистични, тип "вие що биете негрите". Не гласувам от около 2 години, откакто пупудейбъ ме излъгаха и осраха всичко със северна фиромия - оттогава съм спечелил десетки басове с техни симпатизанти на тема некоалицията с бх и свинята! Що ли, ми шото са също толкова неграмотни като копейките, но с по-големи претенции и мания за величие!
Та, как да ти кажа, пак ще направя един исторически паралел - българите под турско робство (или османско присъствие) са оцелели като народностно съзнание 5 века, просто защото сме различни и знаем как да се пазим от тях, но българите в Поморавието стават прави сърби за едва 30-35 години, а тези в Македония - за около 60 стават нова нация, която ни мрази до дъното на душата си. С две думи - такива като умнокрасивитетните ти Кики и Кака Кокорка са в пъти по-опасни от БХ, Свинята, Костя или стрина Курни, защото се правят на десни, докато са комуноидни отрепки, ревящи жусуи и кланящи се новия господар - от тях е трудно да се пазим, от другите е лесно, просто защото не се правят на такива, каквито не са!
П.С. Същото важи и за доста компании на БФБ, за да не съм съвсем офтопик - вярвам, че ме разбирашИмаш май нещо лично към кака ти Кокорка и компания ? Преди ППтата съм сигурен, че си гласувал и за батко ти Слави ! Всеки чака някой друг и нов да го оправи !
- 3 Харесвания
Коментар
-
А ти за кой гласуваш или се въртиш като палачинка всеки път ? Аз винаги съм гласувал за демократите и така ще бъде ! Когато има неправилни неща трябва да се казват и изчистват, а не като цветарка от партия на партия според интереса ! А коментара ти за пенсионерите може би трябва да го оставя без коментар ! Ако са лъгали или взимали пари на ръка има не знам колко на брой институции и хрантутници в тях, които взимат заплати за да не е така ! Само не ми казвай, че и при теб кеша на ръка без деклариране не върви !Така, че полека с квалификациите кой какъв е !
Та, как да ти кажа, пак ще направя един исторически паралел - българите под турско робство (или османско присъствие) са оцелели като народностно съзнание 5 века, просто защото сме различни и знаем как да се пазим от тях, но българите в Поморавието стават прави сърби за едва 30-35 години, а тези в Македония - за около 60 стават нова нация, която ни мрази до дъното на душата си. С две думи - такива като умнокрасивитетните ти Кики и Кака Кокорка са в пъти по-опасни от БХ, Свинята, Костя или стрина Курни, защото се правят на десни, докато са комуноидни отрепки, ревящи жусуи и кланящи се новия господар - от тях е трудно да се пазим, от другите е лесно, просто защото не се правят на такива, каквито не са!
П.С. Същото важи и за доста компании на БФБ, за да не съм съвсем офтопик - вярвам, че ме разбирашNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар