В общи линии "Промоцията" приключва ;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Как в ексти бе Кайзер.. там ще видиш годишни резултати на конс. база едва в края на Февруари
Лесно е да се досетиш, че колегата говори за годишните резултати на Мондибанк. На сайта на банката се публикуват ежемесечни резултати, а по-бързо излизат във форма за всички банки на сайта на тяхното БНБ. По същия начин като у нас!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Ще ме извинявате, ама къде ги гледате тез отчети? в екстри няма нищо още? в ТР ли? на сайта на компанията ли? Мерси предварително!
Лесно е да се досетиш, че колегата говори за годишните резултати на Мондибанк. На сайта на банката се публикуват ежемесечни резултати, а по-бързо излизат във форма за всички банки на сайта на тяхното БНБ. По същия начин като у нас!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеИзбихме рибата със 112 мио годишна печалба. Надминаха и най-оптимистичните ми очаквания.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнениеНабързо прегледах, в края на годината приходите от лихви и комисионни доста се повишават. Отделно има и реинтегрирани провизии.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Свръхпечалбата не е от обичайна дейност, но това не пречи да бъде разпределена към акционерите. Според мен е крайно време за стартиране на дивидентна политика. Миналата година за първи път имаше дивидент от Доверие Инвест към Доверие. Сега е време да прехвърлят още пари и да се почва с по левче дивидент на година.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеИзбихме рибата със 112 мио годишна печалба. Надминаха и най-оптимистичните ми очаквания.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениепо същия начин ще се блъскат с лакти да влизат на цени над 12-13 лв.
12-13лв няма да видим близките 3-4г поне ,а прогнозата ти е поредния сериозен гредоред
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
Едва ли някой ще плачеdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
конверсионната цена е 10 на акция, няма да плача ако минат на толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеНещо много бързате) на чичката сметката е проста
) да ви обере за три години акциите
без парички
да си взема лихва от облигациите
да си ги конвертира тънко
и после като се отчаяте
) да пусне варанатите
) и бития пак бит
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не знам, не съм го смятал така. За мен важна е другата сметка.. през Р/Е. Не е нормално компания която устойчиво печели по 3 лв. на акция, с потенциал към увеличение, да струва 8 лв. Това е временен пазарен дефект според мен.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар