Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Доколкото разбирам ощетени се чувстват някои акционери които са ходили на събранията където им е било обещавано нещо което не е изпълнено или...........?Щото аз не съм ходил на нито едно събрание и не знам с какво точно съм ощетен когато съм имал акции от групата?Чувам че примерно е казал че Софтрейдинга ще дава дивидент непрекъснато ама то това никъде не го видях написано .Не се заяждам ,просто от моя гледна точка на човек четящ официално инфо от нета не видях кой знае какви "измами" и "схеми"
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Фактите няма как да се изкривят ! А умните хора дано прогледнат какви ги е вършил през годините и колко ощетени и лъгани са акционерите !
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
А защо тогава толкова хора продължават да инвестират в акциите на компаниите му.. Умни хора, с по над 20 г. стаж на борсата и с много успешни сделки зад гърба си... Ако оставим на страна фантасмагориите с коленцето, имаш ли друго обяснение?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
А защо тогава толкова хора продължават да инвестират в акциите на компаниите му.. Умни хора, с по над 20 г. стаж на борсата и с много успешни сделки зад гърба си... Ако оставим на страна фантасмагориите с коленцето, имаш ли друго обяснение?
Коментар
� -
Аз никого не искам и не мога да надхитря, но в случая с чичовите компании играта е точно такава ! Загубите са ясни за кого са !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Ако целиш да "надхитриш" мажоритарен собственик, на което и да е дружество - не мисля, че имаш някакъв шанс. Но успех!
Коментар
� -
Да се надиграваш и надхитриш Чичо не е лесно !
- 1 like
Коментар
� -
Да се надиграваш и надхитриш Чичо не е лесно !Който инвестира в неговите компании умната !
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеТук да не стане "Казвам ти дъще, сещай се снахо"!!!
Дъщеря - SFT
Снаха - DUHКойто инвестира в неговите компании умната !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеАко и да не е консолидиран - отчета много ми хареса
Коментар
�
Коментар