If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще ми е интересно мнението ти, ако тук се гласува за сериозен дивидент. Не изключвам именно това да е причина за покупките му.
Имам и не препоръчвам Вам нищо
Ами пожелавам ви го дивидента ! Той го спря в другите негови компании, може пък тук да пусне нещо !
То ако не е Чичката да насочва самолета в негова посока сте живи-умрели !
Ще ми е интересно мнението ти, ако тук се гласува за сериозен дивидент. Не изключвам именно това да е причина за покупките му.
Имам и не препоръчвам Вам нищо
A дали в цената на акцията е включен и евентуален пуч тип Казахстан? Интересно ми е - все пак са буквално в г@зЪ на Украйна, а те пък са в постоянен конфликт с рашките? Гледам, че пак имат търкания с Газпром и не са си платили някакви смешни 25 милиона долара. Ако тази банка е толкова печеливша, да не вземат пак да я одържавят - вече са го правили веднъж, колко му е да повторят, причини винаги могат да се намерят. И какво правим тогава?
Всичко е възможно теоритично, но който го е страх от мечки не ходи в гората, но и няма как да си напълни кошничката, ако само се страхува и не действа.
И аз си допълних преди няколко дни. Акцията е подценена. Очаквам подобрение на резултатите през следващата година следователно това ще се отрази на цената.
A дали в цената на акцията е включен и евентуален пуч тип Казахстан? Интересно ми е - все пак са буквално в г@зЪ на Украйна, а те пък са в постоянен конфликт с рашките? Гледам, че пак имат търкания с Газпром и не са си платили някакви смешни 25 милиона долара. Ако тази банка е толкова печеливша, да не вземат пак да я одържавят - вече са го правили веднъж, колко му е да повторят, причини винаги могат да се намерят. И какво правим тогава?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
И аз си взех днес на 9,92 лв. Както била "екселска" печалбата, току виж в Петък вечер котировките станали 10,50.
И аз си допълних преди няколко дни. Акцията е подценена. Очаквам подобрение на резултатите през следващата година, следователно това ще се отрази и на цената.
Коментар