IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Съвсем скоро годишният дивидент ще е над 3 лв.....
    Днес от ранко си хванал чашката!

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Цяло чудо е ,че е над 3лв
      Съвсем скоро годишният дивидент ще е над 3 лв.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
        Изненадващо е че артията остана на 10 лв. през тази седмица. Супер подценена е .......
        Цяло чудо е ,че е над 3лв

Коментар

• Изненадващо е че артията остана на 10 лв. през тази седмица. Супер подценена е .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ами пожелавам ви го дивидента ! Той го спря в другите негови компании, може пък тук да пусне нещо !
            Дивидента от Молдова ще го има и като нищо с 50% по-голям а за другия, че то много дивиденти тук.. никой не може да каже аз лично съм против втория..

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Ще ми е интересно мнението ти, ако тук се гласува за сериозен дивидент. Не изключвам именно това да е причина за покупките му.
              Имам и не препоръчвам Вам нищо
              Ами пожелавам ви го дивидента ! Той го спря в другите негови компании, може пък тук да пусне нещо !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

То ако не е Чичката да насочва самолета в негова посока сте живи-умрели !
                Ще ми е интересно мнението ти, ако тук се гласува за сериозен дивидент. Не изключвам именно това да е причина за покупките му.
                Имам и не препоръчвам Вам нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                  Чичката да не е свършил парите Вдигай самолета
                  То ако не е Чичката да насочва самолета в негова посока сте живи-умрели !

Коментар

• Чичката да не е свършил парите Вдигай самолета

Коментар

• Който е купил на промоция, добре е направил. Предвид очаквания силен ГФО за 2021 г., надали цената скоро ще пада под 10 изобщо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

A дали в цената на акцията е включен и евентуален пуч тип Казахстан? Интересно ми е - все пак са буквално в г@зЪ на Украйна, а те пък са в постоянен конфликт с рашките? Гледам, че пак имат търкания с Газпром и не са си платили някакви смешни 25 милиона долара. Ако тази банка е толкова печеливша, да не вземат пак да я одържавят - вече са го правили веднъж, колко му е да повторят, причини винаги могат да се намерят. И какво правим тогава?
                        Всичко е възможно теоритично, но който го е страх от мечки не ходи в гората, но и няма как да си напълни кошничката, ако само се страхува и не действа.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

И аз си допълних преди няколко дни. Акцията е подценена. Очаквам подобрение на резултатите през следващата година следователно това ще се отрази на цената.
                          A дали в цената на акцията е включен и евентуален пуч тип Казахстан? Интересно ми е - все пак са буквално в г@зЪ на Украйна, а те пък са в постоянен конфликт с рашките? Гледам, че пак имат търкания с Газпром и не са си платили някакви смешни 25 милиона долара. Ако тази банка е толкова печеливша, да не вземат пак да я одържавят - вече са го правили веднъж, колко му е да повторят, причини винаги могат да се намерят. И какво правим тогава?
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнение
                            И аз си взех днес на 9,92 лв. Както била "екселска" печалбата, току виж в Петък вечер котировките станали 10,50.
                            И аз си допълних преди няколко дни. Акцията е подценена. Очаквам подобрение на резултатите през следващата година, следователно това ще се отрази и на цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнение
                              И аз си взех днес на 9,92 лв. Както била "екселска" печалбата, току виж в Петък вечер котировките станали 10,50.
                              Ръстът на печалбата е забележителен, вече започвам да се замислям (замечтавам) за цена започваща с 2 отпред.....

Коментар

• И аз си взех днес на 9,92 лв. Както била "екселска" печалбата, току виж в Петък вечер котировките станали 10,50.

Коментар

Working...
                                X