IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Това са екселски печалби... никой уважаващ себе си инвеститор не ги гледа )
    Аз ги гледам и се уважавам..... алчен няма ли да допълниш на 9.90, както направих аз?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Така си е; ) те за това и вадят от старите ексели 40% от печалбата за 2019г примерно
      +30% предполагам от печалбата за 2020г, и само 20% от сегашната, - нещо такова беше
      но си връщат дълга , а Харковата любимка +Тимка все забраните им строги, строги ...
      значи сърцето ми се къса, а те последните,- са много послушни !

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
        https://doverie.bg/wp-content/upload...lts_112021.pdf

"Печалба преди данъци: 61 043 хил. лева, което е удвояване спрямо 11/2020 г."

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
          https://doverie.bg/wp-content/upload...lts_112021.pdf

Очаквам около 3 лв. печалба на акция за 2021г. Много евтина и подценена акция!!!

Коментар

• https://doverie.bg/wp-content/upload...lts_112021.pdf

Коментар

• Допълних днес на 9.88.... в очакване на светлото бъдеще

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Нека банката се развива както досега, да праща по едни 20-30 млн на година и ще стане та и ще подмине / според мен/.
                Ако чичикака и ортака спрат прахосмукачката, резултатите на банката няма да имат никакво значение за цената на акцията. удивен съм как интелигентни хора като теб могат да повтарят подобни мантри - радвай се, че си уцелил посоката на чичикака, другото е без значение - не си от вчера на БФБ и би следвало да го знаеш. Успех в спекулата и дано успееш да продадеш преди прахосмукачката да започне да връща
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от nik803 Разгледай мнение
                  Прав сте колега, но някои писаха и се надяваха 12 да стане!?
                  Нека банката се развива както досега, да праща по едни 20-30 млн на година и ще стане та и ще подмине / според мен/.
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Прав сте колега, но някои писаха и се надяваха 12 да стане!?

Коментар

• Първоначално изпратено от nik803 Разгледай мнение
                      Пред Коледно май падане може и под 10!!! Какъв резил с тази акция!
                      Как така резил ? Дай Боже навсякъде такъв да е резилът!

52-седмично изменение 205.47%
                      Изменение от началото на годината 199.11%
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Пред Коледно май падане може и под 10!!! Какъв резил с тази акция!

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=6jZVsr7q-tE

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Досега съм нямал взаимоотношения с ЧСИ, но на теб явно ти държи влага спомена от такава среща

И да те светна, че с продажба на 1/3 от акциите си в ДОХ последния месец, покрих цялата си инвестирана сума в акцията, че и отгоре. Така че реално останалите 2/3 са ми без пари и няма как да загубя и стотинка. Това, за да не се тревожиш толкова за мен и да си гледаш прецизно службата към немските ти експлоататори
                            Да те светна, ти беше велик и преди фалита, ама после залезе без време
                            Така ще стане и при следващото гмуркане, тая порода не се учите.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Грую, ти ли си, моме жадно?
                              Различни са.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Теб и ЧСИ те устройва, както видяхме
                                Грую, ти ли си, моме жадно?

Коментар

Working...
                                X