IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Теб и ЧСИ те устройва, както видяхме
    Досега съм нямал взаимоотношения с ЧСИ, но на теб явно ти държи влага спомена от такава среща

И да те светна, че с продажба на 1/3 от акциите си в ДОХ последния месец, покрих цялата си инвестирана сума в акцията, че и отгоре. Така че реално останалите 2/3 са ми без пари и няма как да загубя и стотинка. Това, за да не се тревожиш толкова за мен и да си гледаш прецизно службата към немските ти експлоататори

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

кибиците - настрана
      Щв дойде пак за втори имот, щом урока не е научен

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

кибиците - настрана

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Абе мен ме устройват! И аз си водя портфейла в Ексел и като отида на банкомата пуска кеш. Така че върши ми работа

Коментар

Абе мен ме устройват! И аз си водя портфейла в Ексел и като отида на банкомата пуска кеш. Така че върши ми работа
            Аз пък съм едно към гьотери...всичко на око... нищо никъде не пиша...само по усет....немърлива работа!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Това са екселски таблици!

Коментар

Уау, тия са избили рибата!
                Явно затова вътрешарите купуват като невидели..
                Това са екселски таблици!

Коментар

• 624,678,766

или в лева: 61 051 934

Коментар

• Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнение

Отчетът към края на ноември го има на сайта на националната им банка. Добавили са около 10 млн. лв. печалба към нетния резултат за един месец.
                    https://www.bnm.md/bdi/pages/reports/drsb/DRSB6.xhtml
                    Уау, тия са избили рибата!
                    Явно затова вътрешарите купуват като невидели..

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
                      Някой знае ли защо толкова го бавят тоя малък отчет на банката към 30.11? И кога приключва финансовата година в Молдова? Дали са на 31.12 или и те по хАмерикански на 30.09?

P.S. Молдова е 20 години по-назад от България, но вече предприема действия по въвеждане на SEPA преводи, нищо, че не е член на ЕС до 2023 г. следва да е излъчен първият такъв. На нас от 2007 до 2020 (когато реално запончаха да минават тук такива преводи) ни трябваше, маааааалко повече време. Без да е препоръка, разбира се
                      Отчетът към края на ноември го има на сайта на националната им банка. Добавили са около 10 млн. лв. печалба към нетния резултат за един месец.
                      https://www.bnm.md/bdi/pages/reports/drsb/DRSB6.xhtml

Коментар

• Някой знае ли защо толкова го бавят тоя малък отчет на банката към 30.11? И кога приключва финансовата година в Молдова? Дали са на 31.12 или и те по хАмерикански на 30.09?

P.S. Молдова е 20 години по-назад от България, но вече предприема действия по въвеждане на SEPA преводи, нищо, че не е член на ЕС до 2023 г. следва да е излъчен първият такъв. На нас от 2007 до 2020 (когато реално запончаха да минават тук такива преводи) ни трябваше, маааааалко повече време. Без да е препоръка, разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

утре пак ли ще къртите?
                          Днес беше ден за покупки на Трейдинг и ЧИМ. Бкизките години няма да видим такива цени..... доволно накупих и от 2те

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Не е препоръчително за скиори.
                            То се вижда, скиорче.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                              Другата седмица ще ги изкъртим предколедно!!!
                              утре пак ли ще къртите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Верно ли. Да купувам утре тогава.
                                Не е препоръчително за скиори.

Коментар

Working...
                                X