IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fena Разгледай мнение

Козе, ти си по пързалките, нямаш място тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Верно ли. Да купувам утре тогава.
      Козе, ти си по пързалките, нямаш място тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Лошо е ако нямаш.... а дали да купуваш сега не знам..... едни 20-30% мисля, че има още накъде да се качва, не знам дали са ти атрактивни.... не искам да препоръчвам на никой нищо, само за мойте пари си отговарям.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
          Другата седмица ще ги изкъртим предколедно!!!

Коментар

• Другата седмица ще ги изкъртим предколедно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Не си играйте с Чичака, ей
              Чичо е нарицателно аз като споменавам чичо визирам бат Венци ... скоро ще се разбере.. Така се прави.. евала!

Коментар

Има ли мечки! избиха ви зъбките, изкупените накрая 7-8 хил. акции вещаят брутално отваряне в понеделник, май ще има 12 лева в края на годината!
                Не си играйте с Чичака, ей

Коментар

Има ли мечки! избиха ви зъбките, изкупените накрая 7-8 хил. акции вещаят брутално отваряне в понеделник, май ще има 12 лева в края на годината!
                  Понеделник минаваме кота 11 и до НГ мисля, че ще удари нов връх, надявам се на 12+

Коментар

• Има ли мечки! избиха ви зъбките, изкупените накрая 7-8 хил. акции вещаят брутално отваряне в понеделник, май ще има 12 лева в края на годината!
                    Last edited by fena; 17.12.2021, 22:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                      Щото са мишлета няма мъже на тази борса... рядко срещано явления са... като отидеш на едно събрание всички мълчат срамежливи... иначе във форума първи да завиждат и злословят... между другото чичо се оказа мъжкар втора година си удържа на думата... с грижа за цацата, нищо че понякога му доскучае и ни обира... респект!
                      Тук съм склонен да поспоря. Надали Чичо го еня за нас изобщо. Просто сме малко като прилепало, а не нашите акции кумулативно не го блазнят Донев (без да обиждам никого) за момента. Част сме от по-голямата му картина и за момента попадаме в рамката. Реши ли в един момент да клъцне клона и отново ще има скиори.
                      Иначе по първата част, относно мечкарите, съм съгласен. Нямат топки и като наближи 20% корекция на портфейла им и почват паниките.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                        Защо не продавате? Продавахте на 9.60? А сега не искате!!! Това никога не съм го разбирал
                        Щото са мишлета няма мъже на тази борса... рядко срещано явления са... като отидеш на едно събрание всички мълчат срамежливи... иначе във форума първи да завиждат и злословят... между другото чичо се оказа мъжкар втора година си удържа на думата... с грижа за цацата, нищо че понякога му доскучае и ни обира... респект!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          Не си с реалистична прогноза,- няма да влезе в ордера ... или 18,10 или 18,20
                          Не бе, само си хвърлям числа за да не ми ги откраднат като 12-ката....А това 18,16 не е до НГ ...по натам... И давам избор за който си избере 18,10 или 18,20 ....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Това да се счита ли за писмо до Дядо Коледа?
                            Хахаха, по скоро писмо до Дядо Донев !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Това да се счита ли за писмо до Дядо Коледа?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                18,16

Коментар

Working...
                                X