IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    18,16
    Туй вече много ми се вижда дори и до февруари... Моята прогноза е по-скромна. Таван 13.80 до края на годината.

Коментар

• 18,16
      Life won't wait for you.

Коментар

• Добър завършек днес. Логичното се случи. Следващата седмица повече.

Коментар

• Аз се чудя дали до НГ няма да видим 15.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
            Защо не продавате? Продавахте на 9.60? А сега не искате!!! Това никога не съм го разбирал
            Аз тогава докупувах, за продаващите не ми е жал Догодина - до амина.

Коментар

• Защо не продавате? Продавахте на 9.60? А сега не искате!!! Това никога не съм го разбирал

Коментар

• Та кога да чакаме човешките ресурси?
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Чакай да се оправят човешките ресурси и ...след обяд...
                  То и сега прелират кюфтаци. И пак се е появил онзи oт дясно с 20те, където чакаше на 11 по-миналата седмица. Май заложи айсберг на 10.45.. Първо бяха 18 500 бр. после 10к и сега едни мижави 4к.. Днес ще е весело, а и ако банката изкара малък отчет днес, може Коледа да дойде по-рано

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                    Тук продалите им се дава възможност да гонят влака
                    Чакай да се оправят човешките ресурси и ...след обяд...
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Да, цените на акциите зависят от 3 компонента:
                      1. Фундамент.
                      2. Доверие в управляващите.
                      3. Очаквания за бъдещето.
                      Това са глупости. Особедно 2.А и нещо много важно не си уточнил, за какъв период говорим ? Дългосрочен,средносрочен,крактосрочен? Коя акция,на коя борса ,кой сектор,в коя държава? Все много важни неща

Дългосрочно (годишен тренд) цената зависи от фундамента.На средно и крактосрочно,абсолютно не.Там повече са очаквания и спекула,и още много други фактори,а не само три.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        THE BANKER: MOLDINDCONBANK IS THE LEADER IN OPERATIONAL EFFICIENCY IN MOLDOVA

https://www.micb.md/noutati-ro/106715/
                        Екселииииии....
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Тук продалите им се дава възможност да гонят влака

Коментар

• Петъчно, прахосмукачката рано рано е заработила... Пак евтино ще му излезне на чичо с тази корекция която мина. Интересно ми е само дали днес ще се види така заветната 12ка.

Коментар

• THE BANKER: MOLDINDCONBANK IS THE LEADER IN OPERATIONAL EFFICIENCY IN MOLDOVA

https://www.micb.md/noutati-ro/106715/
                              Last edited by BSEtrader; 17.12.2021, 09:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Ето тук се разминаваме, защото според мен зависи, също така от доста други фактори, като например дали са повече акциите или идиотите. Като пример, ако сега фондовете започнат да продават БРЕФ, при същият фундамент, доверие и очаквания, цената може да се срине много без никой да е звиновен за това...Както се казва, има го в зара и ако не е предвидено, вината си е наша. Не искам да разводнявам темата, но за трейдинга на мен лично не ми харесват резултатите, а не липсата на дивдент.
                                хахаха, абсолютно си прав и за идиотите.
                                Иначе цялата ми идея беше за доверието - как се печели и как се губи. Казваш хората да са спокойни когато компанията се развива добре и дори да осредняват при спад, но и доверието не е по- малко важно. Ето, ако си бях купил ПИБ например на 5 лева как щях да насмогна да осреднявам? Как бих бил спокоен въпреки подобряването на резултатите? До къде шеше да ме доведе тази тактика? Абе както и да е.
                                Тук ни пожелавам /защото имам малко/ регулярни дивиденти от Молдова. Това, заедното с доверието в Чичо са най-важните неща! Че ако и тук реши да не обещае нещо за вечни времена ще стане грозно...
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X