Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЗащо не продавате? Продавахте на 9.60? А сега не искате!!! Това никога не съм го разбиралДогодина - до амина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Чакай да се оправят човешките ресурси и ...след обяд...
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТук продалите им се дава възможност да гонят влакаLife won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДа, цените на акциите зависят от 3 компонента:
1. Фундамент.
2. Доверие в управляващите.
3. Очаквания за бъдещето.
Дългосрочно (годишен тренд) цената зависи от фундамента.На средно и крактосрочно,абсолютно не.Там повече са очаквания и спекула,и още много други фактори,а не само три.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеTHE BANKER: MOLDINDCONBANK IS THE LEADER IN OPERATIONAL EFFICIENCY IN MOLDOVA
https://www.micb.md/noutati-ro/106715/Life won't wait for you.
Коментар
-
THE BANKER: MOLDINDCONBANK IS THE LEADER IN OPERATIONAL EFFICIENCY IN MOLDOVA
https://www.micb.md/noutati-ro/106715/Last edited by BSEtrader; 17.12.2021, 09:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Ето тук се разминаваме, защото според мен зависи, също така от доста други фактори, като например дали са повече акциите или идиотите. Като пример, ако сега фондовете започнат да продават БРЕФ, при същият фундамент, доверие и очаквания, цената може да се срине много без никой да е звиновен за това...Както се казва, има го в зара и ако не е предвидено, вината си е наша. Не искам да разводнявам темата, но за трейдинга на мен лично не ми харесват резултатите, а не липсата на дивдент.
Иначе цялата ми идея беше за доверието - как се печели и как се губи. Казваш хората да са спокойни когато компанията се развива добре и дори да осредняват при спад, но и доверието не е по- малко важно. Ето, ако си бях купил ПИБ например на 5 лева как щях да насмогна да осреднявам? Как бих бил спокоен въпреки подобряването на резултатите? До къде шеше да ме доведе тази тактика? Абе както и да е.
Тук ни пожелавам /защото имам малко/ регулярни дивиденти от Молдова. Това, заедното с доверието в Чичо са най-важните неща! Че ако и тук реши да не обещае нещо за вечни времена ще стане грозно...Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
Коментар