IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
    за да ги разберете нещата - Украйна е много подобна на Македония, като основната разлика е, че там има няколко милиона компактно население с руско самоопределение, иска да си говори на руски език и т.н. и която беше тероризирана(и убивана!) от украинския ултра националистически режим
    Благодаря, че ни светваш
    но това вече сме го чували от путя
    а ние македония кога ще я нападаме, и сърбия да нападнем, и там имаме сънародници, които не се чувстват ок
    и в гърция са останали някой, пък и бялото море да си вземем
    опс, само ердо да не си поиска кърджалиите

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Пеца, за да ги разбереш ти нещата спри да гледаш и слушаш Путлерската фашистска пропагандна машина !
      как да я гледам и слушам като ги спряха всички програми?!? Кажи ми, моля те, къде може да се гледат?
      Last edited by petyob; 21.02.2023, 15:53.

Коментар

бъркаш ги нещата, Донбас вече е част от Руската територия, тя се яви като освободител на руското население там. Не казвам, че то е на 100% от цялото. Недей да се заблуждаваш по платените репортажи тук.
        Даже и да задържи нещо от завладените територии, "освободените" ще последват пътя на "освободителите" .
        Големият проблем на Русия е, че губи млади хора, не само на бойното поле, но това е поне от 100 години. Кой иска да живее в авторитарна държава.
        Колкото до заблудите, вероятно мнозина отъждествяват народ с власт.
        Last edited by 1984-; 21.02.2023, 15:51.

Коментар

за да ги разберете нещата - Украйна е много подобна на Македония, като основната разлика е, че там има няколко милиона компактно население с руско самоопределение, иска да си говори на руски език и т.н. и която беше тероризирана(и убивана!) от украинския ултра националистически режим
          Пеца, за да ги разбереш ти нещата спри да гледаш и слушаш Путлерската фашистска пропагандна машина !

Коментар

• за да ги разберете нещата - Украйна е много подобна на Македония, като основната разлика е, че там има няколко милиона компактно население с руско самоопределение, иска да си говори на руски език и т.н. и която беше тероризирана(и убивана!) от украинския ултра националистически режим

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение

Дали?
              "Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата"
              Две ядрени сили го разбраха в Афганистан(подкрепян от различни коалиции)

Путин и придворните му са в позицията на начинаещ трейдър, комуто е провървяло в началото(Крим, Сирия)
              Повярвал си е и решил, че е време за нещо голямо.Пуста алчност и суета.
              Време е Путин да се прекръсти на Бездорожный, но осъзнаването на реалността отнема време.
              бъркаш ги нещата, Донбас вече е част от Руската територия, тя се яви като освободител на руското население там. Не казвам, че то е на 100% от цялото. Недей да се заблуждаваш по платените репортажи тук.

Коментар

Макар и да искам ЕС да победи, защото съм там, това няма да стане. Един.
                Дали?
                "Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата"
                Две ядрени сили го разбраха в Афганистан(подкрепян от различни коалиции)

Путин и придворните му са в позицията на начинаещ трейдър, комуто е провървяло в началото(Крим, Сирия)
                Повярвал си е и решил, че е време за нещо голямо.Пуста алчност и суета.
                Време е Путин да се прекръсти на Бездорожный, но осъзнаването на реалността отнема време.

Коментар

но се замислям дали да не емигрирам някъде далече, в неутрална държава, Южна Америка, Уругвай например? Макар че нямам никакви познати там.
                  От какво искаш да бягаш,че не става ясно ?

Коментар

Батя, това с чашите в случая не върши работа. Не е и до манталитет, по-скоро мироглед. Едно е да повтаряш това дето ти го бълва пропагандата и което се смята за правомислещо друго е да имаш собствено мнение. Макар и да искам ЕС да победи, защото съм там, това няма да стане. Единствения правилен ход за ЕС е да се откаже от войната, защото няма да свърши добре за нас - или ще продължи дълго и изтощително или бързо и ескалиращо, съответно унищожително.
                    в допълнение "НАТО е в мозъчна смърт!", казва го френският президент 2019г. - https://www.svobodnaevropa.bg/a/30259527.html
                    от тогава нещата станаха много по-зле ! И той самият вече е зомби. Аз няма да коментирам Молдова, защото толкова не ме засяга, но се замислям дали да не емигрирам някъде далече, в неутрална държава, Южна Америка, Уругвай например? Макар че нямам никакви познати там.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Кой знае къв джънк и шитни държиш ами
                      ... я ги кажи тези сигурни акции с които си се набълбукал,че ми ми стана интерсно колко са сигурни.

С какви измерения би бил един такъв дивидент?
                      Някой с прогноза?
                      Набълбукал съм се до козирката само със шитни и джънкове, няма да са ти интересни !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
                        Успех ви желая ! Аз тук не пипам, прекалено е рискова за мен !
                        Кой знае къв джънк и шитни държиш ами
                        ... я ги кажи тези сигурни акции с които си се набълбукал,че ми ми стана интерсно колко са сигурни.

Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
                        което подобрява още повече капиталовата адекватност, а това е предпоставка за много сериозен дивидент към БГ след края на извънредното положение
                        С какви измерения би бил един такъв дивидент?
                        Някой с прогноза?
                        Last edited by petrg5s; 21.02.2023, 10:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Аз лично, отново ще го кажа, не виждам, вариант, в който Украйна остава цяла след тази война, като големият въпрос е с или без достъп до Черно море ще е (Азовско отдавна е чао). Ако е без достъп до Черно море, то и Молдова е чао - е, не териториално, достатъчно е да е с проруски режим.
                          Болен мозък русороб .Мнението ти може да служи само за забавление и като много силен контра индикатор

Точка 1 ,войната.
                          Нали Киев щеше да падне за 3 дни? 1 година по-късно,нищо от това което казвахте не стана,а половината военна мощ на русия е унищожена от десетократно по -слаба армия и тя НИКОГА вече няма да бъде голяма военна сила.Никога !
                          Освен това, 100 000+ орка наторяват плодородния украински чернозем за тоя където духа.Бързо забравихте и контраофанзивата на Украйна,която си върна територия колкото БГ и руснаците бягаха през глава и оставяха всякакви тежки оръжия.В момента пък тече някаква смешна и последна за тях офанзива на орките,но освен едно село с цената на живота 20-30к орки ,нищо не са направили.
                          До месец два идват Леопардите и 150 км ракети и тогава ще бягат през глава,както бягаха и лятото.Пълно изриване без Крим,разпад на 20 държавици репарации 50-100г и бавно и мъчително демократизиране ви чака

По точка 2.Грюуови прогнози за акции.Квичиш от август 2021 ,че брефа щял да стане х6 когато ти казах,че там е върха.От 2.30 тогава,вместо 13.80 което е х6 ,цената даже е паднала с 10% и е 2.10. И то на 50% шарлатанска инфлация

Както казах и в началото, мнението ти може да служи само за забавление и като много силен контра индикатор
                          Last edited by petrg5s; 21.02.2023, 10:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Моя грешка, гледал съм друго.. да при курс 0,098 лв., печалбата за Януари е 12 млн. лв.

Груйчо, отново виждаш чашата наполовина празна! Явно такъв си ти е манталитета и философията за живота. Аз пък я виждам наполовина пълна.. Путлер ще претърпи пълен крах, Украйна ще възвърне цалата си територия, а Молдова в блъзко бъдеще ще бъде част от ЕС. РФ най-вероятно ще се разпадне и вече няма да притежава ядрени оръжия с които да заплашва света!
                            Батя, това с чашите в случая не върши работа. Не е и до манталитет, по-скоро мироглед. Едно е да повтаряш това дето ти го бълва пропагандата и което се смята за правомислещо друго е да имаш собствено мнение. Макар и да искам ЕС да победи, защото съм там, това няма да стане. Единствения правилен ход за ЕС е да се откаже от войната, защото няма да свърши добре за нас - или ще продължи дълго и изтощително или бързо и ескалиращо, съответно унищожително.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

122,278,690 леи - по какъв курс да го смятаме?
                              Моя грешка, гледал съм друго.. да при курс 0,098 лв., печалбата за Януари е 12 млн. лв.

Груйчо, отново виждаш чашата наполовина празна! Явно такъв си ти е манталитета и философията за живота. Аз пък я виждам наполовина пълна.. Путлер ще претърпи пълен крах, Украйна ще възвърне цалата си територия, а Молдова в блъзко бъдеще ще бъде част от ЕС. РФ най-вероятно ще се разпадне и вече няма да притежава ядрени оръжия с които да заплашва света!

Коментар

• Време е утре да върне твърдо над 8-ичката и да се запъти към 9-ката, над която й е мястото в момента

Коментар

Working...
                                X