If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мне, в Доверие доверието си е на ниво.. нямаме доверие в болния мозък на бункерния дядка.. дали няма да измисли някаква последна простотия преди неизбежния си край.. И когато той настъпи, тук ралито ще е умопомрачаващо за невЕрващите
Неее, само редовен добър дивидент връща доверието ! А тук липсва. Всичко отива за мажо. Последен дивидент 2005а
Мне, в Доверие доверието си е на ниво.. нямаме доверие в болния мозък на бункерния дядка.. дали няма да измисли някаква последна простотия преди неизбежния си край.. И когато той настъпи, тук ралито ще е умопомрачаващо за невЕрващите
А войната няма да завърши добре за Украйна!
Приднестровието може да бъде приобщено.
Руснаците пропиляха прозореца за бърза развръзка във войната. Това трябваше да стане миналото лято, но погрешната стратегия с атаки към Киев и Харков ги провали. Ако бяха взели крайбрежието до Одеса, Приднестовието можеше да обяви, че отива към Русия. Сега е по-възможно обратното - да отиде към Румъния. С малце кютек. Вътрешномолдовски.
Глупаците пишеха някакви секретни доклади само за когото трябва.
Визираш руските разведчици преди войната ?
"Киев пада за седмица, населението ни посреща с хляб и сол"
----
Стоят на улицата двама чекисти* с тъжни и угрижени физиономии. Покрай тях минава минувач и ги пита:
- Защо сте тъжни, какво се е случило?
- А бе, мани, изгубихме следовото куче.
- Е, и какво от това, кучето сигурно само ще намери пътя до Лубянка.
- А бе, то кучето ще го намери...
-------
* https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D0%BA%D0%B0
Ех, едно време какви аматьори са били разузнавачите.... Само си събират информация и мълчат. Глупаците пишеха някакви секретни доклади само за когото трябва. Не бяха като днешните професионалисти, които събират информация и след това, ей така от добро сърце, решават да я споделят с нас, за да сме информирани и да не тънем в заблуда. Аз само на такава секретна информация разчитам, защото тя е най-достоверната и най-много се грижи за моята информираност!
Мисля,че това вече е без никакво съмнение.
Офанзивата на орките свършила....то и една офанзива беше.Нещо не виждано във военното дело.Тактически шедъовър
След 2м като дойдат Леопардите и другата машинария + климата да позволява, започва финалното изриване на орките
Разузнаването на САЩ: Русия няма сили за нова офанзива в Украйна
От началото на март ФФ продължава устойчиво да намаля -238921броя.
Колко са бабешките акции тук?
Не знам защо питаш за бабешките, но тук реално акционер с над 5% купува от друг голям, но с под 5%. Така че според мен няма реално изкупуване на свободни акции.. или е малка част от оборотите в последните седмици.
Ключа тук си остава развитието на войната и проЕвропейско или проРуско бъдеще на Молдова.
Коментар