If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И целта каква е ? да се отчете някъде,че имало обем ,така ли
И на тоя тънък пазар викаш,ще почне да продава на загуба само и само на нас свят да ни се завие
Не го мисли Чичо ,а плувай скришом под него,както го правят едни малки риби ,които плуват под акулите ако си гледал
Ако този рекорден обем е на някакъв връх,разбирам да се притесняваш,но тук товарят самосвалите !
И на тоя тънък пазар викаш,ще почне да продава на загуба само и само на нас свят да ни се завие
Не го мисли Чичо ,а плувай скришом под него ,в неговата посока.Това много важно умение
Стоев продаде част от акциите на софарма, отделно направи репо на всичките си акции на доверие
и сега донев му прехвърля акции на доверие
Чичо кой друг да е? .. купува продава, прибира си ги, размества ги.
Не го мисли Чичо ,а плувай скришом под него,както го правят едни малки риби ,които плуват под акулите ако си гледал
Ако този рекорден обем е на някакъв връх,разбирам да се притесняваш,но тук товарят самосвалите !
Свършат ли с пазаруването,тогава.На мен ми е чудно откъде ги изкараха толкова акции тези два дена
Големи риби играят тук.Нещо което много ме радва,защото след това идват и големите движения
Чичо кой друг да е? .. купува продава, прибира си ги, размества ги.. въпросът е дали ще почне да си връща акциите дето продаде навремето, че ако почне свят ще ви се извиие.
Свършат ли с пазаруването,тогава.На мен ми е чудно откъде ги изкараха толкова акции тези два дена
Големи риби играят тук.Нещо което много ме радва,защото след това идват и големите движения
Коментар