Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНапротив тя моята игра е между 100 и 130% дълги и между 0 и 30% къси.
На БФБ възможната игра е между 0 и 100% дълги - не съм идиот да плащам по 10-15% лихви за нещо от което я съм изкарал 10-15% я не. И в момента съм 30% дълги
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене е ли време на модераторите да се заемат със задълженията за които им се плаща????
това е темата "оптимизъм на бфб" и е напълно нормално оптимистите да пишат тук
има тема "песимизъм на бфб" и "паника на бфб" в които може да си пишат за апокалиптични картини
ако имаше поне един нормален модератор, щеше отдавна да е сложил ред в темите и до подобни сблъсъци нямаше да се стига
но ниската култура на сривльовците и нежеланието на модераторите да си заработят заплатите води до настоящата ситуация
Ако имаше нормален модератор ,ти и 100 те ти ника , нямаше да припариш до този форум ..И нивото щеше да бъде поне с 10 нива по високо от сега...
Лично ти изгони поне 20 качествени форумци от този форум.....
Разбра ли Мунчо....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениес това чистосърдечно признаваш това което написах като обяви, че искаш да шортиш ............... а именно, че нямаш никакво намерение за къси на бфб, а единствената цел е да дразниш оптимистите в тази тема и всички които имат акции на бфб
благодаря за признанието ти...
На БФБ възможната игра е между 0 и 100% дълги - не съм идиот да плащам по 10-15% лихви за нещо от което я съм изкарал 10-15% я не. И в момента съм 30% дълги
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеИграй си я , не ни досаждай .
това е темата "оптимизъм на бфб" и е напълно нормално оптимистите да пишат тук
има тема "песимизъм на бфб" и "паника на бфб" в които може да си пишат за апокалиптични картини
ако имаше поне един нормален модератор, щеше отдавна да е сложил ред в темите и до подобни сблъсъци нямаше да се стига
но ниската култура на сривльовците и нежеланието на модераторите да си заработят заплатите води до настоящата ситуация
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМоже и да си прав. Но с моя начин на игра няма как да изкарвам пари от БФБ така както се движи последната година. И мога да изкарвам пари на запад. А аз си играя моята игра, в нея съм добър, с нея се чувствам спокойно и не мисля да я сменям.
благодаря за признанието ти...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМоже и да си прав. Но с моя начин на игра няма как да изкарвам пари от БФБ така както се движи последната година. И мога да изкарвам пари на запад. А аз си играя моята игра, в нея съм добър, с нея се чувствам спокойно и не мисля да я сменям.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениехората колко пари направиха последната година на бфб ти е бедна фантазията ............... ти толкова пари правиш на вън за 3 години
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетова го повтаряш за хиляден път и явно, че не си учила история на България защото щеше да знаеш, че национализацията се извърши повече от 3 години след 8-ми и 9-ти септември
така ли одържавяването на над 1500 банки в Европа ,Америка и Азия как се нарича.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо, ако не съм прав аз ще съм пропуснал печалби. Към момента само пропускам загуби - а за това нямам нищо против
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЯко ....
човека си купува акции на 8 септември....
на 9 ще е интересно....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетой софикс и 600 да стане ти пак ще си държиш на 400 ............... това е ясно на всички
човек който не е готов и 1 лев за сложи за да защити позицията си не може да очаква дори и стинка доверие от околните в прогнозата му
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТей като гледам теб те е напънал някакъв страхИ може би има защо
човека си купува акции на 8 септември....
на 9 ще е интересно....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМечета или бичета ще видим.
Аз си държа на Софикс 400
човек който не е готов и 1 лев за сложи за да защити позицията си не може да очаква дори и стинка доверие от околните в прогнозата му
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениестрах ме е единствено, че никой не сипва акции по позициите които чакам и може да ми се наложи да катеря баира
лятото ще е доста жежко за мечетата на бфб
Аз си държа на Софикс 400
Коментар
�
Коментар