Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз да се скрия?!Ти майтап ли си правиш? Аз съм готов специално пък с теб да пускаме скрийншот във форума за всяка направена сделка. Ти навит ли си? Сега да не вземеш да се оправдаваш като някоя девственица
.Истината е че никога не бързам мен и мога да чакам както миналата година така и сега.Що да ме си взема по евтинко Хим и Цкб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИма си хас.Нали помниш какви локуми разтягаше с още няколко оптимиста миналата година по това време.Сега са дългосрочни зрители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе и ти си една стара пушка!Като му дойде времето ще ги премерим.Само да не се скриеш като Чарпака.Ти майтап ли си правиш? Аз съм готов специално пък с теб да пускаме скрийншот във форума за всяка направена сделка. Ти навит ли си? Сега да не вземеш да се оправдаваш като някоя девственица
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТрудно е да го разбере човек за какво се бори.Разбирам ,че в момента го гони нерва,
явно е с трите крака вътре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТочно пък ти нищо няма да направиш! Познаваме се добре. Всяка година си само зрител и нищо друго. Може да заблуждаваш новобранците, но не и старите пушки.
явно е с трите крака вътре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТочно пък ти нищо няма да направиш! Познаваме се добре. Всяка година си само зрител и нищо друго. Може да заблуждаваш новобранците, но не и старите пушки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНормално е ситуацията.Есента и зимата теленцата ще порастнат и ще станат за клане.Нека пазара падне още да понатоварим и зимата теленцата на суджук
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеШе ви изчистя всичкитееееее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАбе лятото винаги е пълна скръб,нищо необичайно не се е случило.Виж като дойде септември теленцата може да са пораснали..Нека пазара падне още да понатоварим и зимата теленцата на суджук
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа бфб няма бичета!Има само теленца.Тренда си е ясен.Който няма кеш ще си стиска артиите само.Който може да пазари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИмаме поредно ново дънце, тренда си е в сила и неотменим.
И като знаем колко ни струват бичетата - посоката си е повече от ясна.
Още повече балонираните мултипъли са си налице, докато се спихнат...
http://www.emergingmarkets.org/Artic...ckmarkets.html.Тренда си е ясен.Който няма кеш ще си стиска артиите само.Който може да пазари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНа твоите артийки или на артийките на другите
Коментар
Коментар