IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• МонбатЯ с много "секси" отчет...дано повлече и други позиции НАГОРЕ!

Коментар

• Борсите в Украйна, Русия и България са най-губещите през май

http://www.investor.bg/analizi/361/a...ez-mai-195873/

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        Как разбра че подценявам технологиите?
        Как съм станал милионер е много интересен и дълъг въпрос.
        С натрупаните пари не седя на позиции .
        Аз съм последния човек който може да познаваш и който мисли че винаги ще е едно и също.
        Това последното не го разбрах...какаво значение има дали съм единствения който иска да пробие или един от милионите. Според мен аз вече съм пробил...само не знам какво имаш ти пред вид под пробил.
        Имах предвид тези които търсят енергийна алтернатива на петрола и другите изкопаеми. Черен лебед много лесно може да се появи отнякъде, това че досега не е имало сериозна алтернатива ни най-малко не означава че още 50 г. няма да има, каквато беше твоята презумпция. А това че петрола се ползвал и за друго не е довод, неенергийната му употреба е само около 10% и твърде лесно може да бъде заменен при неограничен източник на евтина енергия.

Коментар

Като ви гледам....оставам с усещането че 90 % от спекулантите на БФБ на общ брой 20, пишат в този форум. Що се занимавате с брокери ами не си спретнете всеки петък по едно купонче и да си разменяте акции.

))
          Спекулантите на БФБ изобщо не пишат във форума.
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Добро утро, спекуланти!
            Приготвихте ли сопите?

Коментар

Като ви гледам....оставам с усещането че 90 % от спекулантите на БФБ на общ брой 20, пишат в този форум. Що се занимавате с брокери ами не си спретнете всеки петък по едно купонче и да си разменяте акции.

))
              А ти що се занимаваш с нас, ами не си гледаш работата Такива ''разбирачи'' като теб през годините имаше много във форума, но вече ги няма а ние сме все още тук

Коментар

• Като ви гледам

))

Коментар

• .....

Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                  Много подценяваш експоненциалния характер на технологиите. Станал си милионер с технологии, а сега с натрупаните пари ще седиш на позиции и ще си мислиш че вечно ще е едно и също. Не мислиш ли че не си единствения, който е искал да пробие?
                  Как разбра че подценявам технологиите?
                  Как съм станал милионер е много интересен и дълъг въпрос.
                  С натрупаните пари не седя на позиции .
                  Аз съм последния човек който може да познаваш и който мисли че винаги ще е едно и също.
                  Това последното не го разбрах...какаво значение има дали съм единствения който иска да пробие или един от милионите. Според мен аз вече съм пробил...само не знам какво имаш ти пред вид под пробил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Не знам кой е занулил акаунта но ти вече месец виеш като обран евреин в всички теми на тим.....мечка не може да занули акаунт в мече време просто изчаква по добро време за покупки щото и спекулата умря на борсата....
                    ...
                    нищо не е умирало на борсата ...................... най-много някой циганин да пукне докато мие поредния тир в чикаго

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Ти не си мечка, а пишман бик
                      мисирката никога не е била мечка и не е била бик ................. тя си е просто мисирка

мисирката винаги се е опитвала да бъде спекулантка и всяко едно движение на акция в която е нагазила при нея води до гълтане на вода

когато няма движения мисирката вади по някой лев като слага ордери купува, слага ордери продава .............. когато и се оберат от двете страни ордерите тя си мисли, че е най-големия играч на бфб, но акцията тръгне ли в някаква посока положението за мисирката става отчайващо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Не съм бик , въпреки че миналата седмица купувах акции в хика , бтн и гагарин....за разлика от всички лаячи... а по скоро реалист, борсата е в кома и само тези които се напъхаха тези дни в тапети.....вярват в софикс 600 ще стане лятото или есента.....
                        Те на тия дето са се облепили най-много с тапети най-много им трепери сърчицето и най-много блянуват за Софикс 950 . Пак ще ги псуват роднините ми се струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Дано си прав ,но поне досега никога лятото не е предизвиквало оптимизъм и бича устреме-
                          ност.
                          Вицове си разправя чакяка.Това е мечтата на Крет Енчо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                            Потегля,потегля...Те това е,шамане...

Ма много на лошо време потегля.Гледам Крет Енчо там на кърмата ще го онесе водата.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              който се движи с автомобил???
                              Аз съм по влаковете.За автомобилите питай Крет Енчо .

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                на теб ти е време да продаваш онова което купи преди 2 месеца

не е препоръка за останалите
                                Вади парата и ти продавам.Оффф забравих първо да питам имаш ли пари?

Коментар

X