If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой може ли да ми обясни како значи "Борсата да се вдигне"? Защото мен ме интересуват само моите акции а не SOFIX ... индекса, де не колегата форумджия ...
Да прав си може твоите акции да се вдигнат, а СОФИКС не
силни думи по тъмни доби рано сутрин, а след това 7 поста със спам с цел трупане на мнения
когато имаш някакви претенции срещу спама е редно поне няколко часа след това да не бълваш спам, налЕ
и не е необходимо нито "матемитически закон", нито формула за да знае човек, че каквито са инвеститорите (спекулантите), такава е и борсата, такъв е и форума...
По твоята логика и ти пишеш тогава спам, опровергай ме дай доводи , че не е така което съм изказал като мнение , кажи си твоето мнение защо не си съгласен примерно с мен, Нямам намерение да трупам постове не виждам защо да го правя. Ако смяташ, че мислиш по друг начин за нашата борса напиши го , или който пише различно спами според теб?
Някой може ли да ми обясни како значи "Борсата да се вдигне"? Защото мен ме интересуват само моите акции а не SOFIX ... индекса, де не колегата форумджия ...
Нашата борса е болна като държавата и затова тук само се спами, и всеки се прави на велик Болна борса равно на спамене , сигурно може и матемитически закон и формула да се измисли затова колко е нещастна една борса по броя на спаменето в форумите и празни приказки
силни думи по тъмни доби рано сутрин, а след това 7 поста със спам с цел трупане на мнения
когато имаш някакви претенции срещу спама е редно поне няколко часа след това да не бълваш спам, налЕ
и не е необходимо нито "матемитически закон", нито формула за да знае човек, че каквито са инвеститорите (спекулантите), такава е и борсата, такъв е и форума...
А пък от такива като теб направо ми е писнало! Що се в тоя форум си избивате комплексите?!
Виж имам акции и искам борсата да се вдигне , споделям какво мисля , може ли да споделиш какво точно ти е писнало и къде видя комплекси ? Какво те накара да се почувстваш засегнат?
Коментар