IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
    Ако знаех, щях да си заложа апартамента Всичко е спекулация за една или друга посока. Според мен Гърция много ни натисна, има потенциал занагоре
    Гърция не ни натисна, а ни смачка. Много пъти се каза, че ситуацията е калкулирана, но тази теза се опровергава всеки ден. Щом дори движенията отвъд Океана ги тълкуват с Гърция до ден днешен, значи ще се калкулира всеки Божи ден, докато кризата не намери своя изход - положителен или отрицателен.

Иначе къде е този потенциал, след като средният спестител продължава да бута на депозит при 1,5% лихва? Къде и какви са резултатите на фондовете? Отчетите впечатляват ли пазара? Макроданните за страната дали ли са досега дори и слаб тласък на борсата?

Мечо ми е настроението, но държа дребни позиции в акции.

Коментар

Е да, но да не забравяме, че следващата седмица е края на тримесечието. Традиционно сме нагоре
      Тогава ще затвориш или си дългосрочен?

Коментар

• Е да, но да не забравяме, че следващата седмица е края на тримесечието. Традиционно сме нагоре
        Bulls on BSE

Коментар

Ето винаги ще има недоволни и стачкуващи. По тази логика никога не трябва да се влиза в акции.
          Така е , но в България май само мъртвите не са стачкували в последно време и тези ,които избягаха от страната си за да оцелеят, а не те не са малко...

Коментар

• Първоначално изпратено от neww Разгледай мнение
            Така е , шегувам се
            Само да не ни спрат тока в понеделник, да не можем да видим гап-а, че и бизнесът вече стачкува в тази разграбена държава бизнесмени, които не стачкуваха когато получиха начален капитал по знайни и незнайни начини в началото на демокрацията
            Ето винаги ще има недоволни и стачкуващи. По тази логика никога не трябва да се влиза в акции.
            Bulls on BSE

Коментар

Ако знаех, щях да си заложа апартамента Всичко е спекулация за една или друга посока. Според мен Гърция много ни натисна, има потенциал занагоре
              Така е , шегувам се
              Само да не ни спрат тока в понеделник, да не можем да видим гап-а, че и бизнесът вече стачкува в тази разграбена държава бизнесмени, които не стачкуваха когато получиха начален капитал по знайни и незнайни начини в началото на демокрацията

Коментар

• Първоначално изпратено от neww Разгледай мнение
                Колко ще е гапа според теб и кой понеделник?
                Bulls on BSE

Коментар

Изпокрило се е, щото купува иси трае. Аз лично тази седмица напълних догоре
                  За Понеделник да съм готов ако отворим с гап нагоре.
                  Колко ще е гапа според теб и кой понеделник?

Коментар

• Изпокрило се е, щото купува иси трае. Аз лично тази седмица напълних догоре
                    За Понеделник да съм готов ако отворим с гап нагоре.
                    Bulls on BSE

Коментар

• Всичко живо оптимист - спекулант и инвеститор, се е изпокрило още от вчера. Обикновено това не е така. Дали не долавям някакви превантивни ходове.
                      Дяволи сте вие, оптимисти!
                      Пък аз свърнах тук за да ви предупредя, да внимавате много.
                      Из страната се носел слух, че поради редовното пошляпване на мечешки дупета, оптимистите на бфб се справяли изключително качествено с тази дейност.
                      Това от своя страна станало причина, че цялата гей общност се е наканила да намине тук утре, след парада. За непознаващите достатъчно добре политкоректната брюкселско-вашингтонска реч, уточнявам: става дума за педерастите.
                      Отказът да бъдат нашляпани от специалисти, ще бъде тълкуван като мракобесен, човекофобски акт и нарушаване на изконни права. Ще последва вой и оплакване във всички възможни инстанции.
                      Предупредени сте и всеки да предприема какви мерки счита за необходимо.

Коментар

• Доналд Туск издаде как ще приключат драматичните преговори с Гърция
                        Чувство за хепиенд осенило председателя на Европейският съвет

http://www.blitz.bg/news/article/344730

Коментар

• налагате ли ги?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                            25 мин без сделка!
                            Че за какво ти е да има сделки. Имаш аск, имаш бид, като искаш сделки действай

Нямам препоръка
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• 25 мин без сделка!
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Според мен ще се влачат още и имат шанс да го добутат поне до нова година )))
                                Трябва да си повикат на помощ в Гърция: https://www.youtube.com/watch?v=vdgA4_C4AV0

Нямам никакви препоръки!
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X