If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То хубаво се правят пари, ама трябва да купиш за да направиш
Срам ме е да погледна статистиката за търговията с акции - няма и 100 хил лв.
Добре, че се търгуват бондове и компенсаторки все пак за да отсрамят
Време е за холдингите, много се смачкаха - това синергон, хим, енергоремонт - все са в дъното... )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Това е защото още не е започнала кризата Като дойде ще разбереш.
Тази година се очаква 50% от инвеститорите да увеличат експозициите си към активни инвестиционни инструменти, показват резултати от проучване на GAM и Julius Baеr, проведено сред близо 80 директори на глобални финансови институции и анализатори от цял свят. Изследването показва още, че през следващите 6 месеца най-осезателно ще се увеличат инвестициите в алтернативни фондове, европейски книжа и книжа от развиващи се пазари.
А може да не е ЕЦБ,може да са американци или руснаци.Въпросът е ключов и ако се
разбере кой им дава мангизите ще може със 90 % сигурност да се предскаже накъде ще
тръгне Гърция.
Е как....местните банки им ги купуват. Те имитират вътрешен дълг. А Местните банки се захранват от ЕЦБ по програмата.
Aбе не се знае знае ли се.
Ала със сигурност няма да е много добре за някои експортно ориентирани ко които изнасят доста за там.
Вкл. и борсово търгуеми, аз на първо време поне за 2 се сещам...
По темата - ще бъде изключително полезно за БГ фалита на Гърция по ред причини. Определено няма да си получи отлив на капитали, дори напротив. Ще има преразпределение на бизнес - но в наша полза. Това , което гърците успяха да превземат като пазарен дял за 20 г. , ще го загубят за 2 месеца....
Aбе не се знае знае ли се.
Ала със сигурност няма да е много добре за някои експортно ориентирани ко които изнасят доста за там.
Вкл. и борсово търгуеми, аз на първо време поне за 2 се сещам...
Коментар