Първоначално изпратено от Монти
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмам познат нотариус на ботев и пете кюшета .....отиди там и занеси документ че ги имаш наличност....
като ми потвърди че ги имаш ще правим сделката...
Хайде тичай в банката за удостоверение че имаш такава сума в наличност...за 500 К става въпрос....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение500
като ми потвърди че ги имаш ще правим сделката...
Хайде тичай в банката за удостоверение че имаш такава сума в наличност...за 500 К става въпрос....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПонеже си гявол ще вложим малко парици в теб.....
Колко пари можеш да заложиш 200 ,300 ,500 К на баса.....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВсички помним този "бас", който ти превърна в цирк. Той ти предложи 5к и ти изчезна, че и смешник му викаш... Жалък си.
Колко пари можеш да заложиш 200 ,300 ,500 К на баса.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти
Батката е като тебе смешник ,когато му предложих на 1,65 на хим за 100 лева той ми скочи с 5К в евро.....и заедно с него още трима....анимационни герой като теб....
Има ли лимит колко човека ще се хванат по 20 К в лева....за сега има 3 готови.....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе може , той ми е сърдит с 5 си ник и лази от тема след тема след мен....само една парична глоба ще го вкара в правия път .....
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеМоже ли да си размените координати и да си ги мерите на друго място, а не ДА СПАМИТЕ ТЕМАТА?!само една парична глоба ще го вкара в правия път .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХиляда ,защото ти познавам такива като теб....
Толкова мога да блокирам за една година......че ще те търся поне шест месеца с полиция след това за да си взема.....
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ пак да те попитам кой са те.......
Че ми писна да те питам кои са твойте акции в портфеила ти а ти ги криеш като комунист пред гестапо.....
Наздраве ,аз не пия в работно време
Наздраве ,аз не пия в работно време.....
На държавната работа такива неща не се правят, защото излиза, че ни крадеш така.Last edited by Manyface God"; 28.08.2015, 15:52.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение10000 евра залагаш ли??
Предлагам ти, да си заложиш достойнството,това е нещо по-ценно от парите, нали твърдиш, че го имаш?
Ако загубиш - обявяваш грешката си!
Ако спечелиш, няма да ти се подигравам една година.
Толкова мога да блокирам за една година......че ще те търся поне шест месеца с полиция след това за да си взема.....
Коментар
-
Konsultant
Може ли да си размените координати и да си ги мерите на друго място, а не ДА СПАМИТЕ ТЕМАТА?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТези дето ги рекламираше.
Наздраве със студена бира
Че ми писна да те питам кои са твойте акции в портфеила ти а ти ги криеш като комунист пред гестапо.....
Наздраве ,аз не пия в работно време.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетака ли....
залагаш 1000 лева при нотариус със срок до НГ и отиваме на първи януари някой да получи 2 К...
какво ще кажеш....
Предлагам ти, да си заложиш достойнството,това е нещо по-ценно от парите, нали твърдиш, че го имаш?
Ако загубиш - обявяваш грешката си!
Ако спечелиш, няма да ти се подигравам една година.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ кой са те....
Наздраве!
Наздраве със студена бира
Коментар
Коментар