Първоначално изпратено от Toranaga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Last edited by Trakatrak'; 08.08.2015, 10:32.
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПовечето компании направили IPO на дадена цена сега са доста по надолу от нея,какъв е смисъла да се учавства при падащ пазар като пак в скоро време първо ще падне ,а по-нататък може и да дръпне.....по добре ако решим да си купим от пазара!Разбира се говоря от позицията на спекулант с мижави бройки по позициите де,за голямо количество може и да е удачно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеНе знам, не виждам много желаещи да участват в това IPO
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОчаквам играчорите да се кешират заради IPO-то на сирма. Преди да се набабанят там, може да свалят някои хартийки, които ми се иска да притежавам на по-ниска цена, затова предпочитам да не им преча а само да ги изчакамdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОчаквам играчорите да се кешират заради IPO-то на сирма. Преди да се набабанят там, може да свалят някои хартийки, които ми се иска да притежавам на по-ниска цена, затова предпочитам да не им преча а само да ги изчакам
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА след боя какво следва?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениенабити ходят и пак ръмжат
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениебиете ли ги?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениедобро утро на играчори и камилчета
Според мен покупките в Емка ,Алкомет и МиС днес са на един и същи ....
та някой се раздвижи ,за гагарин си много права ,само че плюс к3 с много добри резултати , трябва и онези туфлеци в НС да приемат едно законче , което са обещали до края на годината....
Не е препоръка..
Коментар
Коментар