If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За полза попитах, демек за актив. А ти посочваш отписване на пасив.
Едни и същи пари ще се пренасочат от спестяване от съмнителни лица към потребление от баби и дядовци. Повишеното потребление може да вдигне още малко доходите. Но все пак главните ползи са чисто естетически
Кандидатът за премиер на България 41-годишният Кирил Петков, чиято нова партия за борба с корупцията спечели общите избори миналия месец, заяви, че се надява да встъпи в длъжност в понеделник като ръководител на четирипартийна коалиция, слагайки край на месеци на политическа безизходица в най-бедната страна от ЕС, съобщава АФП.
Не ми се влиза в дълги обяснения, нямам директна полза, очаквам много индиректни, но първото, което се сещам, че няма да ме е срам, че съм българин, както когато тиквата беше единствения министър председател който ходеше с преводач на срещите на върха и гледаше като теле
За полза попитах, демек за актив. А ти посочваш отписване на пасив.
Ползата за всички ни би била огромна! Да се покаже ясно на политици клептомани, че има възмездие! И тогава вече може да тръгне България по верния път!
В цял свят елитите живеят от извличане на рента, и в америка на власт е Joe "10% for the big guy" Biden, в Британия Борис, който уреди всички приятели от училище, а и не само, с договори за милиарди, Путин с приятелите олигарси, шефката на ЕЦБ осъждана за злоупотреби и т.н.. Само в Китай май е трудно да се прави сравнение просто защото там си се знае, че елитите са богоизбрани и няма толкова лицемерие по тези въпроси.
Така че стремежът към справедливост макар и разбираем, няма да донесе желаните резултати.
Не ми се влиза в дълги обяснения, нямам директна полза, очаквам много индиректни, но първото, което се сещам, че няма да ме е срам, че съм българин, както когато тиквата беше единствения министър председател който ходеше с преводач на срещите на върха и гледаше като теле
Впрочем прогнозите след появата на фонда на микито бяха за макс.софикс до 650 със стандартните по онова време изпълнители,а не със сегашните ялови кобили - химерко и лъжеверие....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар