If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Очаквам играчорите да се кешират заради IPO-то на сирма. Преди да се набабанят там, може да свалят някои хартийки, които ми се иска да притежавам на по-ниска цена, затова предпочитам да не им преча а само да ги изчакам
Правилно мислиш!! Аз също чакам да разкешират по мои аблюдавани позиции и да взема някоя друга мазна артия
Очаквам играчорите да се кешират заради IPO-то на сирма. Преди да се набабанят там, може да свалят някои хартийки, които ми се иска да притежавам на по-ниска цена, затова предпочитам да не им преча а само да ги изчакам
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Сега на камилчета ли ще се обиждаме......
Според мен покупките в Емка ,Алкомет и МиС днес са на един и същи ....
та някой се раздвижи ,за гагарин си много права ,само че плюс к3 с много добри резултати , трябва и онези туфлеци в НС да приемат едно законче , което са обещали до края на годината....
Не е препоръка..
БФБ-то направо като Титаник към дъното е тръгнало.
Нема, бе, на есенес ще изплува. Коя точно есен обаче не смея да прогнозирам. Най-вероятно тая, де идва след лятото, но може и да е оная, коя предхожда зимата.
Повечето от натрупаните нови кредити на България са за сметка на външния дълг.
1. Задлъжняхме с още 2.66 милиарда евро от ноември 2014г. до сега, като България е сред най-бързо задлъжняващите страни в Европейския съюз.
2. Към юни 2015г. имаме задължения на държавата към вътрешни и външни кредитори в размер на 12 257,0 млн. евро.
3. Вътрешните задължения са в размер на 4 364,1 млн. евро, а външните - в размер на 7 892,9 млн. евро.
4. Делът на държавния дълг към БВП възлиза на 28,7%, като делът на вътрешния държавен дълг е 10,2%, а на външния държавен дълг е 18,5% от БВП.
5. В структурата на държавния дълг в края на периода вътрешните задължения заемат дял от 35,6%, а външните - от 64,4%.
Коментар