If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хубаво е че гетов е поставил една анкетка от началото на годината....
там се вижда кой как е предсказал нещата....
На Ари и Хаирсъза са много верни прогнозите ..... аз ако ги бях дал ,носа от мазето си няма да покажа ,камо ли да се пиша за експерт в този форум....
Що за мечки сте това - мечки с изрязани нокти А едно време какви мечки имаше ! Петър Караиванов беше за индекс 80
На Ари и Хаирсъза са много верни прогнозите ..... аз ако ги бях дал ,носа от мазето си няма да покажа ,камо ли да се пиша за експерт в този форум....
И какъв е въпроса в анкетата??? М!?
Ако не ме лъже паметта: "Колко ще е индекса в края на годината?"
Края на годината дойде ли?? Колкото повече вдига, толкова повече се отдалечаваш от прогнозата си... Нека минат тъпите избори и ще говорим..
Маркета би отразил в момента следните акции на следните цени...
Бреф на 40 ст , софарма на две лефчета , две лефчета и 10 , ССВ на 80 ст ....МиС около 4 ...
Това че има подкрепа на тези моментни цени не значи че няма да ги видим при спад в близките месеци....
А относно петрол той играе в близките минали месеци в интервал на 50-70% плюс....
Не е препоръка....
Възможно е за бреф и да познаеш...времето ще каже.
За фармата си оптимист, но пък може и да си прав, известно е че чичо го играе мм и си подпира картоните.
Ти наистина ли си на обществена служба....мани, мани...
Ае стига с тоя Гагарин в темата за оптимизма.. А си кажи на Петрол средната и сделките, ама в специализираната тема.. От 5 лева до 50 стотинки трябва да си голям майстор, да стискаш.
Голямо осредняване е паднало
За 2015 ли става дума за Гагарин, че нямам спомен да е падал под 30 лв.
Коментар