If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Последните години на тази анкета обикновено се получава нещо като сумарно обобщен портфейл на форума, затова молбата ми е да се абстрахирате от свойте портфейли и да помислите какво би поскъпнало за една година най-много.
Благодаря на всички които отделят време да попълват анкетите ми.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Не се прави на Нострадамус а пиши точно и конкретно а не с кипуси и йероглифи както преставяш сделките си....
По точно от мен ??? - По подробно ???? - Ама никой не си е представял порфейла
- До тази минута са 717бр. сделки - със средна стойност над- 750 лв ..........
- И защо някой да си прави труда - да ти бърше гъ.а - вместо да се удовлетвори в/у страхът и предпазливостта тИ през "завършващата " - за теб година ; - Тя за тях е вече и отчетена на 98% - НАДЕЙ се монти, - но не Ти им спускаш Задачите ! Не и аз - естествено, -Годината си ОТИДЕ ... дерзай за следващата !
Не се прави на Нострадамус а пиши точно и конкретно а не с кипуси и йероглифи както преставяш сделките си....
Погледнете индекса, сега погледнете мен, погледнете пак индекса, а сега отново мен
Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Софикс, така имаш право да се държиш само след като на пазара се види пробив на 625 пункта и затваряне поне две сесии над това ниво и с обеми, над 10-15 млн.лв по няколко позиции, до тогава ще гу думкаш с дупе, всичките
Смешно е и показва много, как въобще не сте реалисти и как въобще не ставате, а и от там пазара ви за капитали, смешен.. това е..
Коментар