IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Баси маркетмейкъра, баси чудото...
    Чи тя тая борса само на тебе се държи още бе,,,,молебен за здраве требе да ти правим

- Ееее , поне си убеден , че съм реален - не виртуален !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      - До тази минута са 717бр. сделки - със средна стойност над- 750 лв ..........

Баси маркетмейкъра, баси чудото...
      Чи тя тая борса само на тебе се държи още бе,,,,молебен за здраве требе да ти правим

Коментар

• Интересна е ситуацията при идекси от ;-

Sofix 448.11 ▼0.19 ▼ 0.04
        BGBX 40 90.77 ▼0.01 ▼ 0.01
        BG TR30 375.64 ▲0.98 ▲ 0.26
        BG REIT 96.00 ▼0.09 ▼ 0.09
        портфейла ми от днес е с + над 6000лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Вие наистина ли чакате фондовете на Монти да направят нещото както го предсказва той... Вие сериозно ли...?
          При Тимурите и Фармата една сделка за цяр няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Не се прави на Нострадамус а пиши точно и конкретно а не с кипуси и йероглифи както преставяш сделките си....

По точно от мен ??? - По подробно ???? - Ама никой не си е представял порфейла
            - До тази минута са 717бр. сделки - със средна стойност над- 750 лв ..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Нещо оптимизмът се скапа,пак сме под чертата.
              Вие наистина ли чакате фондовете на Монти да направят нещото както го предсказва той... Вие сериозно ли...?
              The strongest stand last.

Коментар

• Нещо оптимизмът се скапа,пак сме под чертата.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  - И защо някой да си прави труда - да ти бърше гъ.а - вместо да се удовлетвори в/у страхът и предпазливостта тИ през "завършващата " - за теб година ; - Тя за тях е вече и отчетена на 98% - НАДЕЙ се монти, - но не Ти им спускаш Задачите ! Не и аз - естествено, -Годината си ОТИДЕ ... дерзай за следващата !
                  Не се прави на Нострадамус а пиши точно и конкретно а не с кипуси и йероглифи както преставяш сделките си....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Погледнете индекса, сега погледнете мен, погледнете пак индекса, а сега отново мен

Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Софикс, така имаш право да се държиш само след като на пазара се види пробив на 625 пункта и затваряне поне две сесии над това ниво и с обеми, над 10-15 млн.лв по няколко позиции, до тогава ще гу думкаш с дупе, всичките

Смешно е и показва много, как въобще не сте реалисти и как въобще не ставате, а и от там пазара ви за капитали, смешен.. това е..

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Погледнете индекса, сега погледнете мен, погледнете пак индекса, а сега отново мен

Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

И това още преди да си ги почнал ....
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Погледнете индекса, сега погледнете мен, погледнете пак индекса, а сега отново мен

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Защо се доказваме пред другите.....
                          заради егото или комплекси...

======.
                          Ако не се появят ПФ или само част от тях ще стане мазало....до края на годината...

- И защо някой да си прави труда - да ти бърше гъ.а - вместо да се удовлетвори в/у страхът и предпазливостта тИ през "завършващата " - за теб година ; - Тя за тях е вече и отчетена на 98% - НАДЕЙ се монти, - но не Ти им спускаш Задачите ! Не и аз - естествено, -Годината си ОТИДЕ ... дерзай за следващата !

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Монти, към момента годината е на +2,31 процента. Причината е да толкова слабо е, че направих няколко грешки, които не ми се обсъждат публично, прекалих с диверсфикацията и не очаквах толкова тежко песимистично настроение сред хората. Очаквах ръста на пазара и се бях насочил към неща с голям потенциал за ръст. Ако очаквах тегав пазар щях да съм с по-голяма печалба. Просто щях да съм само в Спиди, Елана агрокредит и няколко други дивидентни дружества. Като добавим дивидентите и 3-4 процента доходност от спекула щях да съм към десетина процента печалба. Затова се чудя как е възможно мечките да загубят пари. След като са познали пазара а губят, значи са доста неспособни при избора на активи.
                            При мен върха беше април, когато бях на +11 процента, но после ме хвана спада на пазара. Няма как. Годината беше трудна, но това не е оправдание да се губят пари.
                            Забелязал съм, че всеки съди другите по себе си. Хората считат, че правят нещата правилно а всеки, който е различен от тях бърка. Той ги прави правилно а губи. Другите правят нещата грешно и твърдят, че печелят следователно лъжат. Другите се чудят пък как е възможно някой да загуби пари след като е познал посоката. Приемат, че е или голям некадърник или нещо необяснимо се е случило.
                            Лека и доходна.

Защо се доказваме пред другите.....
                            заради егото или комплекси...
                            Ето днес се колебаят две ситуации...
                            От едната страна стоят чакащите появата на ПФ и да продадат на тях а от друга стоят чакащите да продадат на всяка цена преди НГ защото им трябва кеш за сега и първите дни на НГ....
                            така че днес търговията е на изчакване....
                            Ако не се появят ПФ или само част от тях ще стане мазало....до края на годината...

Коментар

• Ако търгувахте така ожесточено както спорите, ехеее

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Гледам сега новаците как чакат ПФ-тата да си вдигнат доходностите и да се кефят в новогодишната вечер на приятелите си как за два дена на БФБ направили 5-10%. После в първите дни на 2016 ще псуват същите фондове защо продават на "тия ниски цени" .... Така че брой си реалните пари а виртуалните печалби са само за форума
                                Ама те тия доходности знаем как ги вдигат - продават по една акция в края на всяка сесия и ето на - капитализацията расте. Иначе всеки месец яко сеч и кървища
                                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Working...
                                X