Тази Софка както се е "засилила" утре вечер нищо чудно да стигне 500.Кой даде такава прогноза,я бързо да си признае?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТози ако вземе че познае, голямо дране на мечки ще падне на БФБ
Емил Хърсев: Очаквам икономически ръст от 4-5% догодина
Дране ще има за всички от сърце
Коментар
-
Този ако вземе че познае, голямо дране на мечки ще падне на БФБ
Емил Хърсев: Очаквам икономически ръст от 4-5% догодина
... а ние с дддд може да се окажем песимисти
Коментар
-
Брово ТониПочна се
Три фонда отчетоха вложения от 13 млн. лв. само за два дни преди Коледа
http://www.investor.bg/novini-i-anal...koleda-208566/
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ сега почна ли се или има още да се чака?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЩе ги спукам
Коментар
-
Три последователни години акциите избрани от инвеститори четящи форума на ИнвесторБГ имат по-добра доходност от индексите SOFIX и BGTR30.
Пет годишна инвестиция в акции на БФБ
Пускам отново линковете към актуалните анкети.
Дългосрочна инвестиция до 2020 година
Има вече над 70 попълвания на анкетата - благодаря. Последната анкета за тази година е на половина попълнена също
Най-добра инвестиция за 2016 година
Последните години на тази анкета обикновено се получава нещо като сумарно обобщен портфейл на форума, затова молбата ми е да се абстрахирате от свойте портфейли и да помислите какво би поскъпнало за една година най-много.
Благодаря на всички които отделят време да попълват анкетите ми.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПри Тимурите и Фармата една сделка за цяр няма..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПри Тимурите и Фармата една сделка за цяр няма.The strongest stand last.
Коментар
Коментар