Първоначално изпратено от Бик в атака
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеНие знаем, че си един и същ потребител ако ще и с 15 ника да пишешСлед толкова години прекарани във форума съм се научил да разпознавам кой е трола без значение с кой ник пише.
Станал съм като хрътка и троловете ги надушвам от километри
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеА ти защо не кажеш категорично, че греша, ами извърташ нещата?Както казах - надушвам ви от километри.
А по въпроса - подкрепям изцяло тезата на Батя.
Не виждам нищо лошо, ако съм продал с 20% профит и на всичко отгоре същия ден цената да падне с 5%.
Доволен съм. Утре ще го направя пак. Проблем?
А, да! SOFIX ти е другия ник, нъл тъй. Надушвам мултитата през 9 баира. Велик съм, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПредстави си ситуация при която хората, които гласуват са тъпаци. Тогава как ще се преборят с тъпотията? Не можем да очакваме едни и същи хора двадесет години да се борят със статуквото възпроизвеждайки го и да повторят пак схемата получавайки различен резултат. Това е все едно да загубиш много пари на борсата и да търсиш вина в някой друг.
параграф 22-2...............
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеС дървета трудно ще стане както иска Императора,в неделя всички да излязат и
гласуват срещу статуквото и тъпотията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеа ти какво предлагаш? всички да избягаме ли?! еми тая работа няма да стане! Аз ако исках да бягам щях да го направя още преди 20 години.
гласуват срещу статуквото и тъпотията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИмаше една стара приказка"Планината ражда мъже а равнината тикви".Лошото е
че мъжете избягаха в чужбина и тук останаха само тиквите.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Истинските пазари се движат нагоре и надолу. Ако и БФБ иска да е истински пазар няма как да прави нещо различноЕ, вярно, че на другите пазари има много неща, които тук липсват, но всяко нещо с времето си
След 16 години чакане вече си имаме и ETF
Надявам се да не се наложи още 16 години да чакаме, за да почнем да търгуваме с финансовите инструменти, които ги има на големите борси
Все пак аз съм заклет оптимист и вярвам в светлото бъдеще на БФБ, за което много пъти съм упрекван.
Наздраве на всички оптимисти!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОбикновено, когато бойкоборисов е на власт, борсата ни върви надолу - и това е напълно разбираемо - мутра, при това безпределно куха, управлява държава.
Ще подаде оставка доброволно, ама друг път. Той освен всичко е и лъжец. Трябва със сила да бъде прогонен, ама тоя път да не бъде оставен да си се крие мирно в Правителствена болница. Такива като него трябва да се неутрализират веднъж завинаги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеЕеее, Батя..
Сега други ще продават, а ти - зрител.
Днешния оборот хич не е десетки левове.
10к при хим примерно количество невъзможно ли бе,
да продаде човек. Никак не е десетки левове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеСтанал съм като хрътка и троловете ги надушвам от километри
Тезата на Alee е по практична и добра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеНещо по въпроса кажи, не се прави на улав.
Пука му на някого какво си "разпознал".Както казах - надушвам ви от километри.
А по въпроса - подкрепям изцяло тезата на Батя.
Last edited by Бик в атака; 03.11.2016, 19:40.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеНие знаем, че си един и същ потребител ако ще и с 15 ника да пишешСлед толкова години прекарани във форума съм се научил да разпознавам кой е трола без значение с кой ник пише.
Станал съм като хрътка и троловете ги надушвам от километри
Пука му на някого какво си "разпознал".
Коментар
Коментар