IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ще ти кажа защо съм тук в тоя форум вече 13 г.Българина е особено животно.Дори и да искаш да му помогнеш по някакъв начин той винаги започва да ти обеснява колко си заблуден или да те псува.Моите артии ги продадох на средна 1.72 лв и извадих 70 % печалба още преди 2 г.Парите са у мен а артиите у някой мераклия-наивник.Десетки аматьори ми обесняваха как съм изтървал бързия влак само,че аз сега не се притеснявам дали борсата ще падне а напротив ще се кефя много.Същата ситуация беше 2014 когато след КТБ им казах че борсата заминава надолу.Отново обиди,простотии и какво ли не.Обаче аз съм злопаметен човек и чакам да дойде момента ма срива когато всички бунаци ще си загубят парите и тогава ще им го натяквам всеки ден в продължение поне на 2 г.Общо взето глупавите инвестори ми създават разнообразие да ги поставям на мястото им.
    Прав си...Българинът е особено животно...Много държи да покаже на другите,колко е велик,а другите - колко са прости...

Коментар

Ще ти кажа защо съм тук в тоя форум вече 13 г.Българина е особено животно.Дори и да искаш да му помогнеш по някакъв начин той винаги започва да ти обеснява колко си заблуден или да те псува.Моите артии ги продадох на средна 1.72 лв и извадих 70 % печалба още преди 2 г.Парите са у мен а артиите у някой мераклия-наивник.Десетки аматьори ми обесняваха как съм изтървал бързия влак само,че аз сега не се притеснявам дали борсата ще падне а напротив ще се кефя много.Същата ситуация беше 2014 когато след КТБ им казах че борсата заминава надолу.Отново обиди,простотии и какво ли не.Обаче аз съм злопаметен човек и чакам да дойде момента ма срива когато всички бунаци ще си загубят парите и тогава ще им го натяквам всеки ден в продължение поне на 2 г.Общо взето глупавите инвестори ми създават разнообразие да ги поставям на мястото им.
      Голем си.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Защо самотният ДОХ ами Трейс аз съм много доволен от годината. Накупих тук там около дъното и мога да си чакам спокойно да тръгне Софка да бяга. ДОХ и Трейс ми правят голяма доходност на целият портфейл. Имам и ПИБ вземани около 3 лв и т.н.

Търпението ни ще се възнагради със силна трета вълна от кризата насам.
        Така е прав сте - в поста си се фокусирах върху компании, които биха повели индекса януари над ключови нива.
        Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Май съвсем скоро, към самотния ДоХ ще се присъедини и ПИБ и впряга ще тръгне по-лесно. Зад тях с чудесни отчети за 2019 би трябвало да са - СФАРМ, МБАТ, ЦКБ, ИХЛБЛ, АЛТЕРКО и БРЕФ(а защо не и Градус и Атера). Предстои интересно тримесечие със стартиране на късия фонд и няколко интересни увеличения на капитала.
          Весели празници и успех на малкото останали и вярващи в БФБ!
          Защо самотният ДОХ ами Трейс аз съм много доволен от годината. Накупих тук там около дъното и мога да си чакам спокойно да тръгне Софка да бяга. ДОХ и Трейс ми правят голяма доходност на целият портфейл. Имам и ПИБ вземани около 3 лв и т.н.

Търпението ни ще се възнагради със силна трета вълна от кризата насам.
          Last edited by SoHo; 21.12.2019, 09:09.

Коментар

• Много ми се иска следващата година да ги спукаме от лупкане

Коментар

• Май съвсем скоро, към самотния ДоХ ще се присъедини и ПИБ и впряга ще тръгне по-лесно. Зад тях с чудесни отчети за 2019 би трябвало да са - СФАРМ, МБАТ, ЦКБ, ИХЛБЛ, АЛТЕРКО и БРЕФ(а защо не и Градус и Атера). Предстои интересно тримесечие със стартиране на късия фонд и няколко интересни увеличения на капитала.
              Весели празници и успех на малкото останали и вярващи в БФБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Аз ако имах твоите милиони долари щях да съм целия в курви и бело а не да пиша по некви тъпи булгаристански форуми. Живей си живота. Мацки. Яхти. Долари. Защо си губиш времето с някакви убитаци на другия край на света. И с най мръсния въздух най малките пенсии (пениси) най нещастния народ.

Коментар

• Ташунко досега само с Буда не го бяха сравнявали, ето че и това стана

Коментар

• Yes, why not?
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Когато разполагаш с толкова големи финансови възможности, в един момент осъзнаваш, че можеш да имаш всичко, което си поискаш и тогава примитивните забавления и удоволствия изведнъж ти стават безинтересни.
                      Тоест курвите и белото вече са безинтерестни и минаваш на next level fun писане на на глупости в тъп български форум. Makes sense.

Коментар

Аз ако имах твоите милиони долари щях да съм целия в курви и бело а не да пиша по некви тъпи булгаристански форуми. Живей си живота. Мацки. Яхти. Долари. Защо си губиш времето с някакви убитаци на другия край на света. И с най мръсния въздух най малките пенсии (пениси) най нещастния народ.
                        Когато разполагаш с толкова големи финансови възможности, в един момент осъзнаваш, че можеш да имаш всичко, което си поискаш, и тогава примитивните забавления и удоволствия изведнъж ти стават безинтересни.
                        Last edited by Frosty; 20.12.2019, 23:49.
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          По дефиниция на борсата нищо не зависи от никой. Иначе можем да влезем в сферата на пазарните манипулации.
                          А както знаем по дефиниция тук такива няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Сам го е казвал,че го кефи да ни дразни ей така за спорта.
                            Добре. Почвам да се дразня тогава.

Коментар

Сам го е казвал,че го кефи да ни дразни ей така за спорта.

Коментар

За кое да ти завиждам бе младеж?Аз притежавам милиони а ти няколко хиляди лева в артии на бфб.Опомни се!!

Коментар

Working...
                                X