Прекалено политизирате темата. Моля, спрете.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧетем и не вервам на ушите си. Възможно ли е хора с толкова опит и изглеждащи разумни да не виждат очеизвадното? Битката е БСП - ГЕРБ
И двете са мутанти на БКП- комунисти, въпроса е кои са по - полезни за Борсата ..ГЕРБ и Черешаря ги видяхме осем години какво направиха и как със Шиши ограбиха КТБ.Как мислите по действия кои са по десни от тези комунисти..Парадокса е , че не са тези които претендират..Не може да си уж десенкато ГЕРБ и да крадеш като разпран , не може да си десен и 70% от членовете ти да са били членове на БКП и деца на ЦК на БКП да са ти министри..И накрая не може да си десен и да национализираш и скапеш Борсата..
Защо тези уж десни не вкараха в затвора Р.Овч. и крадливите комуниси- защото са от едно котило ли..Колко висши политици има в затвора за 26г.- николко
Наскоро ми попадна статия , че след 1944г. е унищожено около 6% от най-доброто българско население - офицери, интелектуалци все нормални хора и още тогава е предопределено скапването на генофонда. Дори и цифрата да е завишена самоуважението не ми дава да ми иде гласа на вятъра.
И не забравяйте, че картинката е друга - сага имаме действащ президент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКато борсов спекулант и инвеститор, аз ,естествено, имам симпатии към синия цвят. Но заради разделението днес той е по скоро синкав,а не син и не може да замъгли преценката ми.
А ГЕРБ са тъмно червени милиционери..Знаеш ли какво ги издава, че са баш комунистическо котило- голямото им крадене
Няма какво да ни забраняваш да пишем- Черешаря - Шиши и ГЕРБ скапаха КТБ и Борсата..Ти за пореден път се издаде, че не си никакъв инвеститор..Всички знаем какъв си вече..Среща след минута и успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
Абсолютно съгласен, но пак не даваш отговор. Смяната на ГЕРБ с БСП не е промяна - това е връщане назад. Бих се съгласил , че ГЕРБ и БСП са различни издънки и имат общ корен , но категорично едните знаят само да вземат, другите дори и открито крадливи все нещо посвършват. БСП ако е първа следва дълбоко поемане на въздух - това са фактите. В следващия парламент малките и да влязат няма как да играят ролята дори и на коректив, просто водещите партии сега са твърде напред и то с паритет , трите следваши формации са също с изравнени сили но изостават - 3 от тези 5 ще определят правилата, сега картинката е различна от последните години.Успешна седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
При ГЕРБ, какво стана с Р. Овч? Остана да защитатва интреса на държавата в Лукоил. ГЕРБ и БСП са едно и също нещо. Двете страни на една и съща монета. Не очаквам от тях да имат вола за съдебната система. Показаха го и през годините на управление. Моя принцип е да не слушам какво ми говорят, а да ги гледам какво вършат. Е видях ги. Нужана е промяна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Четем и не вервам на ушите си. Възможно ли е хора с толкова опит и изглеждащи разумни да не виждат очеизвадното? Битката е БСП - ГЕРБ
И двете са мутанти на БКП- комунисти, въпроса е кои са по - полезни за Борсата ..ГЕРБ и Черешаря ги видяхме осем години какво направиха и как със Шиши ограбиха КТБ.Как мислите по действия кои са по десни от тези комунисти..Парадокса е , че не са тези които претендират..Не може да си уж десенкато ГЕРБ и да крадеш като разпран , не може да си десен и 70% от членовете ти да са били членове на БКП и деца на ЦК на БКП да са ти министри..И накрая не може да си десен и да национализираш и скапеш Борсата..
Защо тези уж десни не вкараха в затвора Р.Овч. и крадливите комуниси- защото са от едно котило ли..Колко висши политици има в затвора за 26г.- николкоLast edited by Kiro; 20.03.2017, 10:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеЧетем и не вервам на ушите си. Възможно ли е хора с толкова опит и изглеждащи разумни да не виждат очеизвадното? Битката е БСП - ГЕРБ , малките формации дори да влязат в НС нямат шанс да са фактор , колкото и да са къпани проучванията дилемата е кой ще има първо право да състави кабинет. Практиката показва, че БСП вземе ли власт я дава само с фалит и натиск от улицата. Не знам за "стокхолмския синдром" , но който е забравил триглавата ламя, Р.Овч., и Орешаря , който по мое мнение е по - вреден от Черешаря е редно да се замисли.
В тази връзка "Спящият бик" е прав, че е добре да преценим кое е по - малкото зло.
По убездения съм десен,нямам политически пристрастия и не припознавам политичеста сила , която да не се е дискредитирала , но винаги съм се възползвал от правото на избор. В текущата ситуация вярвам и , че имаме вече действащ президент, който все пак да обуздава арогантното поведение на евентуално ново правителство на Бойко.
А за БФБ мисля , че който и да дойде само трябва да не пречи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеНикога ГЕРБ, БСП и ДПС. Всеки друг ще е по - добър. Не нормално пожарникар да е най - способния човек да управлява страната. А с това саниране чашата преля, и направо се отвратих от тях.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Четем и не вервам на ушите си. Възможно ли е хора с толкова опит и изглеждащи разумни да не виждат очеизвадното? Битката е БСП - ГЕРБ , малките формации дори да влязат в НС нямат шанс да са фактор , колкото и да са къпани проучванията дилемата е кой ще има първо право да състави кабинет. Практиката показва, че БСП вземе ли власт я дава само с фалит и натиск от улицата. Не знам за "стокхолмския синдром" , но който е забравил триглавата ламя, Р.Овч., и Орешаря , който по мое мнение е по - вреден от Черешаря е редно да се замисли.
В тази връзка "Спящият бик" е прав, че е добре да преценим кое е по - малкото зло.
По убеждения съм десен,нямам политически пристрастия и не припознавам политическа сила , която да не се е дискредитирала , но винаги съм се възползвал от правото на избор. В текущата ситуация вярвам и , че имаме вече действащ президент, който все пак да обуздава арогантното поведение на евентуално ново правителство на Бойко.
А за БФБ мисля , че който и да дойде само трябва да не пречи.Last edited by vigilant; 20.03.2017, 10:41.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Монти, за разлика от теб аз съм расъл с тия! Змийските кожи чет нямат и в очите им не гледай!
Ти си знаеш с що си кърмен, но другимо не пречи и не раздавай съвети не поискани, и присъди !
В зоната на пожеланията сме все още.
Да ми кажеш поне един доволен седесар от средния ешалон, па и от висшия ....от това което е направено.
Освен облажилите се...
същото да пиша за СДС и да пиша до къде стигна с Лукарски и РБ с Кунева и Ненчев , все едно да пиша за Данте Алигиери и откъде е взимал образите си за АД....
Раданчо ,Христо Иванов,Лукарски са хора от едно разклонение ,както се нарича елита от жълтите павета а аз реститутките на костов .....
са поредните дегенерати или ренегати от Партиите от СДС/ОДС/ закрити пред 1998 г.......
А десен човек е вече обида ,за това което правят Борисоф и Кунева иЛукарски ,Чехльо и т.н......
Те по скоро са Троцкисти в някой свой дейности и обещание ....
Но това са за професионалисти размисли а не за общо ползване....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
И за да няма връзка с Дебелото момче и ДПС, предлагаш да гласуваме за Корнелия НЕ нова!? Стегни се малко - днес е Първа пролет, не 1 април!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
И защо точно трябва да спрем да пишем за "черешаря"? Аз някак си няма как да забравя за връзката му с Дебелото момче, за декапитализирането на държавните дружества, за подкрепата му към ДПС от миналата седмица и т.н
- 1 like
Коментар
Коментар