днес 5 мечки нокаутирах
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСамо така Джони ,бии мечките в мойте позиции.....
не знам как си но аз от НГ съм вече на 36 % .плюс...близо 10 % за седмицаа....
Така че много ще чакаш...
Преди монбата е Хиката , гагарин , БТХ и ФИБ ....точно по този ред ще бъде....
Днес развързах 2К от доверие.....имам още толкова....
Не знам какво печелите но като гледам софикс акциите ами те лазят със по няколко стотинки....
биете мечката а тя не разбира....The strongest stand last.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Необлагаеми са например доходи от сделки с акции и други финансови инструменти, които се търгуват на регулиран пазар в ЕС и Европейското Икономическо Пространство /ЕИП/.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеКак беше? Много ми е готКак сте момчета? Чакам Монтиту да продаде Монбата, та да тръгнат и там нещата, че нещо изостава
не знам как си но аз от НГ съм вече на 36 % .плюс...близо 10 % за седмицаа....
Така че много ще чакаш...
Преди монбата е Хиката , гагарин , БТХ и ФИБ ....точно по този ред ще бъде....
Днес развързах 2К от доверие.....имам още толкова....
Не знам какво печелите но като гледам софикс акциите ами те лазят със по няколко стотинки....
биете мечката а тя не разбира....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Точно това се случва. Та са доста рационални играчи!
Виж като почнат да ни пласирват увеличения на капитала и се пръкват ежемесечни ИПО-та ще имаме обратния сигналLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Не това пич, просто досаждаш на хората, имай поне малко уважение към тях, защото това е реципрочно за уважение към себе си
Ще ми е интересно в края на годината ако индекса е по нисък от сега ,какво ще говориш или тогава аз ще ви правя аутодаФе на писанията ви както е било много пъти в изминалите години... ....
Характерното е че мажо почнаха да прибират некоИ држества под Юргана защото цените стигнаха по високи стойности отколкото си струва да ги отпишат.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЯвно мажовците мислят, че цените ще растат и не им се плаща на по-високото
Виж като почнат да ни пласирват увеличения на капитала и се пръкват ежемесечни ИПО-та ще имаме обратния сигнал
- 1 like
Коментар
Коментар