If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво ПИП, много точен и синтезиран анализ..Аз търся канал за ефективна дългосрочна покупка на румънски акции...Ще се въздържа от поредна оценка за тикво- черешарската мафия..
Спрямо Румъния ( bg и ro имат дъно февр. 2009) изоставаме двойно при ръст на индекс, което може да е добра новина
Само дето гледаш едни цифрички дето не говорят нищо.
Но като постваш такава таблица постни и друга дето се вижда че те растат почти двойно спрямо нас. Последните 5г +16% бвп за тях срещу 9 при нас.
За наличието/липсата на тикви, черешковци, съдебна с/ма, гражданско общество и т.н. тук и там - по добре да не отваряме дума.
Отделно пазарните оценки. PE и Ев/ебитда от 18 и 11.2 при нас и 9.3 и 5.2 при тях.
Средното за 12-те в ЕС от изт.европа е 12 и 8 съответно.
Все още ли мислиш че имаме шанс да ги стигнем....някога ?
много интересна, да се чуди човек, да се сме е ли, да реве ли...
Ти какво очакваш да ти каже банкер било то дърт дърт евреин или дърт арменец?За тях борда си е манна небесна обогатяващ
банките им.За мен е по интересно становището на представители на индустриялният капитал,фермерите и т.н.
Банките ще къртят това тримесечие - народа лудна по кредити! И в строителните хипермаркети, след такива покупки на жилища има яко оборот.
Успех на всички!
Кире , на запад почнаха да търсят акции убежища....
Активни убежища-злато...
На БФБ...
това са лекарства , адсиц и тютюни...
така че слагам и фармата и дъщерните и под наблюдение
не е препоръка...
Мисля си, че ако имаш достатъчно голям потфейл и не го стискаш, а го управляваш активно - винаги можеш да поддържаш и необходимия за изненади кеш. Не е лесно, но се справяш със собствени сили и средства, вместо да храниш банките.
Банките ще къртят това тримесечие - народа лудна по кредити! И в строителните хипермаркети, след такива покупки на жилища има яко оборот.
Успех на всички!
Коментар