Падаме, но не сме върнали.Говоря за оптимизма, а не за индексчето.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеИнтересна статия: http://www.mediapool.bg/ne-e-vyarno-...ews262807.html“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Интересна статия: http://www.mediapool.bg/ne-e-vyarno-...ews262807.htmlLast edited by Innocent; 19.04.2017, 10:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБанките ще къртят това тримесечие - народа лудна по кредити! И в строителните хипермаркети, след такива покупки на жилища има яко оборот.
Успех на всички!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Кире ,
на запад почнаха да търсят акции убежища....
Активни убежища-злато...
На БФБ...
това са лекарства , адсиц и тютюни...
така че слагам и фармата и дъщерните и под наблюдение
не е препоръка...
Ти как разбра?The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа и аз имам овър, а репа няма да правя преди да видя чужди инвеститори..
на запад почнаха да търсят акции убежища....
Активни убежища-злато...
На БФБ...
това са лекарства , адсиц и тютюни...
така че слагам и фармата и дъщерните и под наблюдение
не е препоръка...
Коментар
-
Kiro, миналсъм и минавам през репа. Винаги когато не си прави сметката човек - резултата е болка. Меко казано. Имал съм и период, в който почти всички мои приходи отиваха по лихви/репа. Да, боли. И сън се губи, а и други мизерии се появяват. Но и това се преживява.
А вместо репо, много по-изгодно ми е да ползвам ипотечен овърдрафт. Поне в последните 5-6 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеprecakanoto, в мненията ми съм дал отговорите къде, как, кога и защо... че и отгоре. Показвам какво правя, а само времето ще покаже какво ще се случи в действителност. Забележи, че правя избор и съм се обосновал. Кажи ми твоя какъв е и се обоснови и току виж съм намерил нещо, което не знам и успееш да промениш възгледите ми. За мен това е ценното на общуването. За да не спамим темата ти предлагам на лично.
P.S. при репата не съм нарушавал правилото дълг/собствен капитал>25%
- 3 Харесвания
Коментар
-
precakanoto, в мненията ми съм дал отговорите къде, как, кога и защо... че и отгоре. Показвам какво правя, а само времето ще покаже какво ще се случи в действителност. Забележи, че правя избор и съм се обосновал. Кажи ми твоя какъв е и се обоснови и току виж съм намерил нещо, което не знам и успееш да промениш възгледите ми. За мен това е ценното на общуването. За да не спамим темата ти предлагам на лично.
P.S. при репата не съм нарушавал правилото дълг/собствен капитал>25%Keep going ...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар