IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Падаме, но не сме върнали.Говоря за оптимизма, а не за индексчето.

Коментар

• и за кво падахме вчера, кът днеска ще го връщаме..

Коментар

• Май е време за 666.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
          Интересна статия: http://www.mediapool.bg/ne-e-vyarno-...ews262807.html
          много интересна, да се чуди човек, да се сме е ли, да реве ли...
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Интересна статия: http://www.mediapool.bg/ne-e-vyarno-...ews262807.html
            Last edited by Innocent; 19.04.2017, 10:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Банките ще къртят това тримесечие - народа лудна по кредити! И в строителните хипермаркети, след такива покупки на жилища има яко оборот.
              Успех на всички!
              потвърждавам

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Кире ,
                на запад почнаха да търсят акции убежища....
                Активни убежища-злато...
                На БФБ...
                това са лекарства , адсиц и тютюни...
                така че слагам и фармата и дъщерните и под наблюдение
                не е препоръка...

Ти как разбра?
                The strongest stand last.

Коментар

• Мисля си, че ако имаш достатъчно голям потфейл и не го стискаш, а го управляваш активно - винаги можеш да поддържаш и необходимия за изненади кеш. Не е лесно, но се справяш със собствени сили и средства, вместо да храниш банките.

Коментар

• Банките ще къртят това тримесечие - народа лудна по кредити! И в строителните хипермаркети, след такива покупки на жилища има яко оборот.
                    Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Да и аз имам овър, а репа няма да правя преди да видя чужди инвеститори..
                      Кире ,
                      на запад почнаха да търсят акции убежища....
                      Активни убежища-злато...
                      На БФБ...
                      това са лекарства , адсиц и тютюни...
                      така че слагам и фармата и дъщерните и под наблюдение
                      не е препоръка...

Коментар

• В момента само пробвах как се действа с Пиреос, иначе и на тях им е висок %.

Коментар

• Да и аз имам овър, а репа няма да правя преди да видя чужди инвеститори..

Коментар

• Kiro, миналсъм и минавам през репа. Винаги когато не си прави сметката човек - резултата е болка. Меко казано. Имал съм и период, в който почти всички мои приходи отиваха по лихви/репа. Да, боли. И сън се губи, а и други мизерии се появяват. Но и това се преживява.
                            А вместо репо, много по-изгодно ми е да ползвам ипотечен овърдрафт. Поне в последните 5-6 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                              precakanoto, в мненията ми съм дал отговорите къде, как, кога и защо... че и отгоре. Показвам какво правя, а само времето ще покаже какво ще се случи в действителност. Забележи, че правя избор и съм се обосновал. Кажи ми твоя какъв е и се обоснови и току виж съм намерил нещо, което не знам и успееш да промениш възгледите ми. За мен това е ценното на общуването. За да не спамим темата ти предлагам на лично.

P.S. при репата не съм нарушавал правилото дълг/собствен капитал>25%
                              Не разбирам що ти трябва да се обесняваш на шепа мошеници чиято единствена цел как да те прекарат?

Коментар

• precakanoto, в мненията ми съм дал отговорите къде, как, кога и защо... че и отгоре. Показвам какво правя, а само времето ще покаже какво ще се случи в действителност. Забележи, че правя избор и съм се обосновал. Кажи ми твоя какъв е и се обоснови и току виж съм намерил нещо, което не знам и успееш да промениш възгледите ми. За мен това е ценното на общуването. За да не спамим темата ти предлагам на лично.

P.S. при репата не съм нарушавал правилото дълг/собствен капитал>25%
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X